Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet hogy a lányokat szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a lányokat szeretem? 18L

Figyelt kérdés
Szüleim állandóan nyaggatnak hogy legyen már egy barátom,mert lássák rajtam hogy sokszor vagyok magányos és rosszkedvü. De engem nem indit be valamiért egy pasi látványa. Úgy érzem a lányok jobban érdekelnek,de hogyan mondhatnám ezt el a szüleimnek? Lehet ki is dobnának ez miatt.
2016. jún. 24. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el nekik. Én sem mondtam el, maradjanak abban a hitben h a fiúkat szereted.
2016. jún. 24. 16:17
 2/6 anonim válasza:
79%
Ülj le a szüleiddel. Beszélgessetek róla, ők a szüleid, nekik te vagy a legfontosabb!! Biutos nem dobnának ki ilyen miatt
2016. jún. 24. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Nézd! Szerintem előbb próbéldki a szexet egy fiúval, utánna pedig egy lánnyal. Valószinűleg utánna már tudni fogod a választ és nem mi fogunk találgatva tanácsokat osztogatni!
2016. jún. 24. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

18 éves felnőtt vagy...

Miért kéne a szüleidnek mindenről tudni?

Majd megtudják, ha már lesz barátnőd.

Én szerintem ne mondd el, mert egyrészt megpróbálnak majd lebeszélni róla és hitegetni, hogy ez egy átmeneti időszak stb. Másrészt meg önmagukat fogják okolni, hogy valamit elrontottak a nevelésedben.

Nyilván te ismered őket. Ha elég laza a kapcsolatotok akkor lehet, hogy elfogadóak lesznek, de ez az esetek 80%-ában nem így van.

2016. jún. 24. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szádat végre, hogy ne csesztessenek már folyamatosan, majd lesz, nem találtál olyat, aki iránt többet éreznél és le lehet erről a témáról akadni, ez az egyik. A másik meg, míg nem volt komoly kapcsolatod valamelyik nemmel, fölösleges leközölni, hogy lehet nem is érdekelnek a pasik. Magánügy.
2016. jún. 24. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:

A válasz: "Majd, amikor eljön az ideje".

Ezzel le vannak szerelve. Nem kell elmondani nekik, mert még nem is biztos, hogy így van ez.

2016. jún. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!