Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti mit gondoltok az egymás előtti szellentésről?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom, ha már valakik együtt vannak hónapok/évek óta, akkor ez természetes. Én úgy érzem, hogy nekem nem lenne annyira természetes, hogy a majdani párom előttem vagy fordítva szellentsünk.2018. nov. 8. 15:40
1/8 anonim válasza:
A lányok nem pukiznak. Jön egy tündérpóni és szivárvany illatú csíkot varázsol belőle.
2/8 anonim válasza:
Hat akkor dugaszolja be a segget mindenki aki szemermeskedik ilyen hulyesegen:D nem mondom hogy nem ud kiabrandito lenni bizonyos helyzetekben, de hogy feszultsegben kelljen elnem egy eleten keresztul valaki elott,l...hat kossz nem.
Erre a hetero kapcsolatokban szoktak mondani a nok, hogy meg akarjak tartani a noi meltosagukat, hogy a pasijuk szemeben ilyen meg olyan pozitiv kep eljen roluk...
En ugy gondolom egy leszbikus kapcsolatban nincs szukseg szinjatekra, minden no ismeri legalabb sajat magat, tudja, hogy ha muszaj, akkor muszaj.
Persze kulturalt keretek kozott.
3/8 anonim válasza:
Nem kell direkt hangosakat durrogtatni,halkan,"diszkréten" is meg lehet oldani,maximum ráfogjuk a macskára.Ha ki is csúszik egy hangosabban,nem csinálunk belőle ügyet,emberek vagyunk mind a ketten.Csupán meg kell találni a határt az egészséges fesztelenség és az ízléstelenség közt.
4/8 anonim válasza:
Nem muszáj direktbe egymás előtt, én pl. úgy szocializálódtam, hogy ajánlatos elhagyni előtte azt a szobát, amelyikben éppen együtt tartózkodsz más emberekkel. Nem is feltétlenül azért, hogy meg ne tudja, hogy éppen fingasz, hanem mert szagoltatni a többiekkel, nos... nem túl illendő. :D Ettől függetlenül ha véletlen "kicsúszik", akkor ez van, nincs mit tenni, de nekem visszataszító lenne, ha szándékosan arrébb se akarna menni.
5/8 anonim válasza:
#2! "Persze kulturalt keretek kozott." Részleteznéd???
6/8 anonim válasza:
Ha a másik csinálja vicces, én még nem tudtam annyira feloldódni. Csak böfögök :D Viszont szerintem egy idő után a fing is természetes lenne. De ez legyen a legkisebb gondom. Meg mindenki másnak is.
7/8 anonim válasza:
Nem:) mindenki igazitsa a sajat ertekrendjehez.
8/8 anonim válasza:
Én simán szoktam a másik előtt, ha arról van szó akkor az exeim is megtették.Természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!