Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak számomra ellentmondásos?
Figyelt kérdés
Mostanában többször olvastam itt az oldalon két, egymásnak ellentmondó sztereotípiát, miszerint "a leszbikusok képtelenek megállapodni, nem hűségesek" vs. "a leszbikus már az első randin hozza magával a macskáját és már összeköltözni akar". Oké, ez most nagyon lesarkított, a két végletet szemléltető nézet, éppen ezért szúrta a szemem, mennyire ellentmondanak egymásnak. Nem szeretem a sztereotípiákat és az általánosítást, de szerintetek hol van a kutya elásva, melyik áll közelebb a valósághoz?2018. okt. 30. 20:42
2/6 anonim válasza:
emberfüggő. Van, aki hűtlen, van, aki a 2. randin már beköltözne hozzád. Ehhez leszbikusnak sem kell még lenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Na igen. Ezért sem értem, miért a leszbikusokra húzzák rá ezeket.
2018. okt. 30. 20:58
4/6 anonim válasza:
Aki mellett félrementek, az az előbbit hangúlyozza ki, aki meg nem akar komolyabb dolgot a másikkal, az meg az utóbbit fújja. :D
5/6 anonim válasza:
Ez így tényleg le van sarkítva. És azért látod úgy, hogy a leszbikusokra jellemző, mert a leszbikus kategóriában vagy. Ha átkattintasz a heteroba, ott ugyanezt találod.
6/6 anonim válasza:
Totál egyénfüggő. Én például vágyom az összeköltözésre, a családra, a macskákra, mindenre:D És szerencsére meg is találtam a másik felemet, fél év után tervezzük az összeköltözést, bár már régebb óta ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!