Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ebből lehet valami vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet valami vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen a főnököm leszbikus, és mindig éreztem, hogy tetszem neki mert volt amikor megvédett, meg mindig kedves velem. Ettől kissé felbátorodtam, és a munkahelyi összejövetelem, az alkohol hatására amikor kettesben maradtunk, flörtöltem vele, és csókolóztunk is az irodájában. Azt gondoltam, hogy ő is azt érzi amit én, de közölte velem, hogy ő nem akar olyan nővel járni, aki sohasem volt kapcsolatban nővel. Mégis amikor kérdeztem tőle, hogy tényleg azért nem szeretne tőlem semmit mert eddig féltem ezt felvállalni elkezdett sírni. Szerintetek érez valamit irántam? Vagy felejtsem el, és hagyjam az egészet?
2018. okt. 10. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem rég szakított vagy volt olyan nővel, aki sohasem volt kapcsolatban nővel és csalódott benne.
2018. okt. 10. 21:54
 2/3 DnPlymn ***** válasza:
95%
Házi nyúlra nem lövünk! Csak simogatjuk.
2018. okt. 11. 06:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyors osszejossz velem és utana mar nem tudja ezt urugynek felhozni
2018. okt. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!