Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az IQ vagy az EQ fontosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az IQ vagy az EQ fontosabb számodra?

Figyelt kérdés
Sokat hallani, hogy az intelligencia vonzó és nyilván a többségnek alapvető igénye van rá, hogy fellelje a másikban (tegyük fel, magában már felfedezni vélte-jogosan). Mégis, az életben való boldoguláshoz, főképp egy jól működő párkapcsolathoz elengedhetetlen a magas érzelmi intelligencia. Melyiket tartod fontosabbnak egy partnerjelölt esetében?

2018. okt. 3. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, én erősebb vagyok IQ-ban, mint EQ-ban. Viszonylag jól ment a matek mindig, képes vagyok a kritikai gondolkodásra, logikusan érvelek, ha kell. Az érzelmek felismeréséig, értelmezéséig még eljutok (baromi érzékeny tudok lenni egyébként), de kommunikálnom/kifejeznem/normális ember módjára kezelnem őket már nehezebb. Jó lenne egy megértő, szerető, elfogadó társ, aki elmozdít pozitív irányba.

20/L (bi)

2018. okt. 4. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Nos én azt mondom,hogy legyen józan paraszti esze.Nem az érdekel tudja e mikor volt a Kőszegi csata.A másik igen tudja kifejezni az érzéseit legalább annyira mint én.Nekem sem megy nagyon de azért ha akarom ki tudom.

23L/N

2018. okt. 7. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!