Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Nektek miért fontosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Nektek miért fontosabb a csávó farka, mint a belső értékei?

Figyelt kérdés
Jó van akinek kicsi és puha, de ettől lehet rendes fickó. Miért nem jó úgy, hogy vesztek magatoknak egy 44 cm-es 6 cm vastag átmérőjű műdákót, a rendesebb lányok meg egy 15 cm-est és továbbra is szeressétek a fickót? Ez már csak álomvilág?

2018. szept. 18. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nálam pont a legutolsó szempont lenne egy pasinak a farka.
2018. szept. 18. 16:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Komolyan 44 cm irtál?

Rendesebb meg 15 cm. Mi van?

A hüvelyek merete meg mindig különböző, ettől nem lesz rendes nem rendes senki.

Egyébkent az egyij utolsó dolog, ami érdekel egy férfiban a pénisze. Rosszú kapcsoltra alapból nem csak szextársat keres az ember, hanem egy igazi társat!

22L

2018. szept. 18. 16:33
 3/14 anonim válasza:
Pasiknak miért fontos hogy milyen szűk a csaj?? Miért nem veszel magadnak egy mű puncit??
2018. szept. 18. 16:37
 4/14 A kérdező kommentje:
44 cm-t írtam mert azok jó vastagak. Azt meg minden csaj magának dönti el hány cm kerül ebből a punciba :)
2018. szept. 18. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:

Oh. Ertem. De 44 cms dildo nem feltetlen 6 cm van ami 4,5. De ez most mindegy.

Nem a penisz a lényeg!

2018. szept. 18. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:

A szeretomnek a farokmerete fontos tenyezo hiszen maximalisan elvezni akarom a szexet. Azert van h ez meglegyen.

A tarsamnak a szemelyisege fontos hiszen vele elek.

2018. szept. 18. 17:57
 7/14 anonim válasza:
Engem személy szerint pont nem az érdekel h hány centi a farka egy srácnak... mert elvégre leszbikusok is ki tudjak egymast elégíteni, farok nelkul.. és nem gáz ha egy srácnak csak 14cm a farka és nem is ,,menő" ha egy sracnak 25cm a farka..
2018. szept. 18. 18:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy kicsi és vékony farokkal (12/3,5cm) szerinted mit csináljanak? Semmit sem éreznek belőle. Hidd el nem jó érzés, és ne is akard átélni, hogy tudd emiatt dobnak majd ki
2018. szept. 18. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom a nők mire mennek igazából mert nekem sem a belsőm sem a méretem sem utolsó, még sem akar megismerni senki. Sokan inkább a pénzre mennek.
2018. szept. 18. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

#9 xD most ez komoly? :D komolyan úgy fogod fel, hogy te vagy maga a tökély, de mivel nem akarnak a nők veled ismerkedni, akkor mindegyik a pénzre hajt??? :DDD azon el sem gondolkodtál, hogy VELED van a hiba, illetve benned?........

Kérdező, te meg a másik. Ezt a hülyeséget mégis honnan vetted? Gondolom te is az vagy, aki hülye p#csákkal ismerkedett nők helyett és ott ezt hallottad. Ismerkedj igazi nőkkel, náluk nem ez a fő szempont.

2018. szept. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!