Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok? Ti éreztétek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Ti éreztétek már valamikor azt hogy lehet hogy leszbikusak vagytok?

Figyelt kérdés
Én mostanság kezdem ezt érezni bár nem akarom elfogadni magam. Van még néhány ismerősöm aki velem egykorú és szintén így érzett. De a szívem mélyén mégis tudom hogy nem vagyok az csak valahogy ez a gondolat a fejembe van folyton. Ti éreztétek már azt hogy esetleg leszbik vagytok?

2018. okt. 3. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amikről írsz, ezek nem a leszbikusság jelei. Efelől megnyugodhatsz. Még túl fiatal lehetsz. Hagyj időt magadnak és tapasztalj. Ha eleget tapasztalsz a kép is ki fog tisztulni idővel. Felesleges magadra címkéket ragasztgatni.
2018. okt. 3. 18:59
 12/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2018. okt. 3. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Én folyton azt érzem, hogy leszbikus vagyok, egyszerűen nem hagy szabadulni. Folyton stírölöm a formás fenekeket és ha van dekoltázs akkor pedig extrém nehéz a szemkontaktus... Ezen csak az segít, ha időről időre... na de mivel csak 15 vagy azt nem boncolgatnám. A lényeg, hogy ne pánikolj! Ha leszbikus vagy akkor leszbikus vagy, ha bi akkor bi, ha meg a fiúk tetszenek akkor végülis az is elfogadható. A lényeg, hogy tapasztalnod kell, tapasztalatokat gyűjteni és majd alakul. Én 15 évesen ott tartottam, hogy az osztálytársaim már fiúztak én meg azon agyaltam, hogy ez engem miért nem motivál. Voltak fiúk akikről megállapítottam magamban, hogy jól néz ki, meg lányok is voltak akikre azt mondtam, hogy milyen jó csaj. Aztán középsuli végén belezúgtam az egyik tanárnőmbe és azóta nincsenek kérdések. Tehát nyugi, majd alakul.
2018. okt. 3. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:

En is ilyen voltam

Nem akartam elfogadni magam pedig beleszerettem egy lanyba..

Hagytam magamnak idot es kiderult :)

2018. okt. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!