Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés. Hogyan tudnék elmenni análisan?
Az már régen rossz ha érzett ott valamit az ujjával...
Komolyan, hogy volt ehhez undora? :D
Nem rosszból de tényleg nem értem :DD
"Az análisat pedig egyszer próbáltam a partneremmel, de akkor nem nagyon jött be, mert kakilási ingerem volt, ahogy ujjazott (valamint érzett is székletet az ujjával)."
Fú, bassz... Szar ügy.
Heteró pasiként hozzászólhatok?
Szerintem ezt is gyakorolni kell, mint a hüvelyi élvezést,a barátnőm úgy szereti, ha onnan a G-pontját izgatom.
Az "érzek valamit az ujjammal ott" kérdésre az a válaszom, hogy ja, volt már ilyen, de nem zavart. Főzés közben is piszkos lesz az ember keze (nyers hús, zöldséghéj, stb.) - a végén kezet mos és kész.
Nem hiszem, hogy a halbelezésnél rosszabb érzés...
Gyakorolj magadban dildoval, hogy hozzászokj az érzéshez
A G pont illetve a noi prosztata izgatasa alap dolog.
Spricelni barmelyik no megtanulhat akinek van ra igenye a technika nem olyan nehez mint gondolnak.
A lenyeg az ellezulason van es a nyitotsagon.
Analisan altalaban az kepes akinek nem gond huvelybe elelvezni. De plusz csiklo ingerlessel mehet a ketto egyutt.
Amit jegyezz meg az orgazmus erzete az agyban keletkezik. Tehat csak egy orgazmus van. :-D
Ellenben a noknel nagyon sok helyen lehet kivaltani a megfelelo ingert h orgazmushoz juss. Tehat az ingerlas helyen alapjan mondjak h milyen orgazmus. :-)
Na tehát :
1. Minden nő képes a hüvelyi orgazmusra is. Hogy miért nem sűrűn következik be, annak okai :
- kapkodva rágörcsölve akarjuk elérni
- krumpli a pasi
- türelmetlen a pasi
- elélvezéscentrikus az együttlét, nem örömokozásos sokáig
- a csiklóizgatástól hamarabb elélvez a lány
2. Minden nő elélvezhet a popsijában is, de :
- nagyon finoman, leginkább 69-ezve kell punci-popsit nyalni, hogy rávezetődjön a lány arra, hogy jéééé, milyen érzékeny-izgató ez is (popsinyalás)
- aztán hanyatfektetve tovább ugyanez és nagyon finoman egy újjal "megkeresni" a popsilukat és max fél-egy centit ki be csusztatni atomlassan és közben csiklót nyalni, szintén lassan (nem orgazmuscentrikusan küzdeni)
- ha minden normálisan-izgatóan zajlik, annyira el lesz ázva már a lány, hogy simán becsúszik még szűk-szűz popsiba is az ujjunk.
- észre sem veszi majd a lány, hogy szépen lassan rátolja magát az ember ujjára popsiban, közben kicsit felfelé (nem jobban befelé) kell masszírozni.
- Néha ki is kell huzni teljesen, hogy érezze a hiányát :-)
- és láááám egyszercsak észre sem veszi hogy mitől, de nagyon különleges elélvezésben lesz része.
Hát leírva kb ennyi.
x-edik tapasztalatból írtam
aztán "kijózanodva" jön a nagy rácsodálkozás a dologra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!