Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus kérdés. Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kérdés. Hogyan tudnék elmenni análisan?

Figyelt kérdés
Egyáltalán minden nő képes erre, vagy ez is olyan, mint a spriccelés? (ami szintén emberfüggő és szintén nem ment még...) Élvezni csikló útján szoktam, a hüvelyi izgatás csak rátesz az élményre. Az análisat pedig egyszer próbáltam a partneremmel, de akkor nem nagyon jött be, mert kakilási ingerem volt, ahogy ujjazott (valamint érzett is székletet az ujjával).

2018. szept. 29. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Az már régen rossz ha érzett ott valamit az ujjával...

Komolyan, hogy volt ehhez undora? :D

Nem rosszból de tényleg nem értem :DD

2018. szept. 29. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

"Az análisat pedig egyszer próbáltam a partneremmel, de akkor nem nagyon jött be, mert kakilási ingerem volt, ahogy ujjazott (valamint érzett is székletet az ujjával)."

Fú, bassz... Szar ügy.

2018. szept. 29. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Heteró pasiként hozzászólhatok?

Szerintem ezt is gyakorolni kell, mint a hüvelyi élvezést,a barátnőm úgy szereti, ha onnan a G-pontját izgatom.

Az "érzek valamit az ujjammal ott" kérdésre az a válaszom, hogy ja, volt már ilyen, de nem zavart. Főzés közben is piszkos lesz az ember keze (nyers hús, zöldséghéj, stb.) - a végén kezet mos és kész.

2018. szept. 29. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Nem hiszem, hogy a halbelezésnél rosszabb érzés...

Gyakorolj magadban dildoval, hogy hozzászokj az érzéshez

2018. szept. 29. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

A G pont illetve a noi prosztata izgatasa alap dolog.

Spricelni barmelyik no megtanulhat akinek van ra igenye a technika nem olyan nehez mint gondolnak.

A lenyeg az ellezulason van es a nyitotsagon.

Analisan altalaban az kepes akinek nem gond huvelybe elelvezni. De plusz csiklo ingerlessel mehet a ketto egyutt.

Amit jegyezz meg az orgazmus erzete az agyban keletkezik. Tehat csak egy orgazmus van. :-D

Ellenben a noknel nagyon sok helyen lehet kivaltani a megfelelo ingert h orgazmushoz juss. Tehat az ingerlas helyen alapjan mondjak h milyen orgazmus. :-)

2018. szept. 29. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Ne húzzátok már le! Legalább van hozzá bátorságuk kíváncsinak lenni! Azt hiszem a negatív véleményeket az egész gyik-on szinte teljesen figyelmen kívül lehet hagyni, mert kisebb hiba következne be, mint azzal, hogy minden troll írást elolvas a kérdező! És amire sok a negatív válasz, azok legtöbbje is kamu kérdés, vagy trollkodás.
2018. szept. 29. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Na tehát :

1. Minden nő képes a hüvelyi orgazmusra is. Hogy miért nem sűrűn következik be, annak okai :

- kapkodva rágörcsölve akarjuk elérni

- krumpli a pasi

- türelmetlen a pasi

- elélvezéscentrikus az együttlét, nem örömokozásos sokáig

- a csiklóizgatástól hamarabb elélvez a lány

2. Minden nő elélvezhet a popsijában is, de :

- nagyon finoman, leginkább 69-ezve kell punci-popsit nyalni, hogy rávezetődjön a lány arra, hogy jéééé, milyen érzékeny-izgató ez is (popsinyalás)

- aztán hanyatfektetve tovább ugyanez és nagyon finoman egy újjal "megkeresni" a popsilukat és max fél-egy centit ki be csusztatni atomlassan és közben csiklót nyalni, szintén lassan (nem orgazmuscentrikusan küzdeni)

- ha minden normálisan-izgatóan zajlik, annyira el lesz ázva már a lány, hogy simán becsúszik még szűk-szűz popsiba is az ujjunk.

- észre sem veszi majd a lány, hogy szépen lassan rátolja magát az ember ujjára popsiban, közben kicsit felfelé (nem jobban befelé) kell masszírozni.

- Néha ki is kell huzni teljesen, hogy érezze a hiányát :-)

- és láááám egyszercsak észre sem veszi hogy mitől, de nagyon különleges elélvezésben lesz része.

Hát leírva kb ennyi.

x-edik tapasztalatból írtam

aztán "kijózanodva" jön a nagy rácsodálkozás a dologra :-)

2018. szept. 30. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!