Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Bejön nektek Nicole Kidman?
Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 20:56
1/11 anonim válasza:
Nem is tudom, elég jégcsap nő benyomását kelti, de belül érzékeny, melegszívű lehet, azok alapján, amiket hallani. Összességében, nekem nem az esetem.
6/11 anonim válasza:
Túl világos a bőre, a haja. Az egész nő ‘hideg’ érzetet sugároz.
Hóka=fakó :)
Üdv: #2
7/11 anonim válasza:
Nekem annyira nem, nem az esetem. (Bár biszex vagyok, de gondolom így is ér a válaszom :D)
8/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, csodaszép nő.
9/11 anonim válasza:
Nagyon szép nő, ettől függetlenül egyáltalán nem az esetem.
A barna haj, barna szem számomra sokkal vonzóbb, melegséget sugárzó megjelenés.
10/11 anonim válasza:
Nekem a szőkék nem igazán jönnek be, ő valamiért mégis. Igaz legtöbbször szerepben láttam, egyéb videókat nem néztem róla, mégis átjön valami pozitív kisugárzás, valami extra nőiesség, bármelyik filmjéről is legyen szó. Úgyhogy igen, határozottan bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!