Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus a lány?
/Ne haragudjatok, ha nem ide tartozik a kérdés./
Van egy ismerősöm, nekem nagyon tetszik a lány. Kinézetre azt mondanám, ő is a lányokat szereti, de nem vagyok benne biztos. (Rövid felnyírt haja van, fiúsan öltözködik)
Ma ezt a képet rakta ki Insta story-ba : [link]
Szerintetek ez utalhat arra, hogy ő is leszbikus? Eddig nem mertem közeledni, nehéz megállapítani, hogy ki meleg és ki nem, ha nem hangoztatja. :/
Ha megvan hol lehet kapni, írj rám légyszives!!!!!!
Egyébként nem feltétlenül, van aki csak a “cukiság” miatt szivárványozik.
Bár elég sanszos jelen esetben, hogy meleg, igen.
Hát ennyiből nehéz megmondani... Én például már akkor szerettem a szivárvány, mielőtt még megtudtam, hogy a melegség szimbóluma. Ha nem vonzódnék kicsit se a lányokhoz, valószínűleg akkor naívan, gondtalanul hordanám a szivárvány színű ruhákat, kiegészítőket, azt' értetlenkednék, hogyha leszólítanának a lányok az utcán.
Nincs olyan közös ismerősötök, aki jobban ismeri a leányzót?
Elég elterjedtek ezek a szivárványos cuccok, ennyiből tényleg nehéz megállapítani, ahogy az előttem válaszolók közül is mondják. Szerintem próbálj először barátilag közeledni felé, aztán majd a beszélgetések során kiderül.
A keresett csuka pedig fellelhető itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!