Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol/hogyan ismerkedtetek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/hogyan ismerkedtetek meg az eddigi partnereitekkel?

Figyelt kérdés

Nektek mi jön be jobban: ha kifejezetten ismerkedési céllal mentek el pl. szórakozni, esetleg ilyen szándékkal neteztek vagy totál random élethelyzetekben jön szembe a leendő partner?

19/BL

2018. szept. 8. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Egy medencés lánybúcsun. Meztelenül fürödtünk, aztán fésülte a hajam és a melle hozzámért (odanyoma). Teljesen begerjedtem mert sose volt ilyen élményem. Aztán egy külön szobában folytattuk kettesben. Mindketten párkapcsolatban vagyunk. 40/BI/n
2018. szept. 8. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég strébernek fog tűnni, de egyetemi kurzusokon, könyvtárban. :D Azért volt olyan is, akit netről vagy bulikban.
2018. szept. 8. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt ismertem meg a barátnőm 3 éve.
2018. szept. 8. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Munkahelyeken van rá nagyon jó lehetőség,én majdnem minden páromat a munkévén ismertem meg.
2018. szept. 9. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Még a suliban. Azóta is együtt vagyunk.

A magam részéről nem vittem túlzásba az ismerkedést, vagy ha még is előfordult ilyen bulikba vagy neten, akkor gyorsan ráuntam a személyre, nem kellett hozzá túl sok. Szoval nekem ezek nem jöttek be. Még az edzőteremben is volt példa, de oda más szándékkal mentem, még ha tetszett is a partner akivel szemezgettünk és úgy is jöttem ki. Lehetséges hogy én nem voltam és vagyok az az ismerkedős/barátkozós fajta. Mindig is megvoltak a saját barátaim.

23/L/L

2018. okt. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!