Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Hol ismerkedtetek meg az eddigi partnereitekkel?
Figyelt kérdés
Mármint a fiúkkal. Hány évesek vagytok? Én próbáltam ismerkedni, de talán magas a mércém. Normális srácot keresek, de kb csak olyanokkal beszéltem akik vagy nagyon macerásak voltak vagy pont túl könnyű vérűek:(2013. máj. 23. 17:11
1/5 anonim válasza:
Normál társkeresőn.
Nekem csak nős barátom volt és van, sok ok miatt.
Lóvéd.hú, páratlan.hú, badoo és sorolhatnám őket.
Egy biztos, gay.hu és társain nem fogsz értelmes partnert találni.
2/5 anonim válasza:
itt,és most is itt probálkozom. irj ha gondolod.
3/5 anonim válasza:
"nem fogsz értelmes partnert találni."
Szerintem ne adj a kérdezőnek tanácsokat :)
Te egy nős pasival jársz....nálam ez nem számít normális partner kategóriának,nem tudom ki hogy van vele.....
5/5 anonim válasza:
bi pasival nekem sem sikerült összejönni de szeretnék,
és nem is tartom magasan a lécet " csak ne legyen nagyképü,lehessen beszélgetni is vele ,
egy normális csendes magas pasira vágyom a 30 as k.ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!