Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van még ezzel így?
Úgy érzem aki szerelmes belém (nem viszonzott) kicsit mintha idealizáltan látna, és jobban ismer engem az, akibe én vagyok szerelmes (szintén nem viszonzott).
Ez azt jelentené, hogy valójában nem is ismerjük azt az embert akibe szerelmesek vagyunk? Vagy csak azt nem ismerjük, akibe viszonzatlanul vagyunk szerelmesek?
Hát nem tudom..én azzal az emberrel aki belém szerelmes már lassan 13 hónapja ismerjük egymást, szóval már nem mondanám ismerkedősnek magunkat. Viszont az is igaz hogy a másikkal meg régebb óta ismerjük egymást,és többször is találkoztunk.
Meg azért aki belém szerelmes,ő is lát bennem egy-két rossz tulajdonságot is, nem mondom hogy egyet sem, meg például jobban is tud/igyekszik pl motiválni, pumpálni belém a pozitívat, ha olyan van, mégse tudom őt komolyan venni, mondjuk neki nem tudom elhinni hogy valamiben jó vagyok, míg annak az embernek igen akit én szeretek annak igen. Meg ugye ő jobban le is tud törni ha olyan van, könnyebben el tudja venni az önbizalmam, de ez mondjuk érthető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!