Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kezdő leszbikus lányok/nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő leszbikus lányok/nők! Nektek van lehetőségetek bármi féle forumon tanácsot illetve információt szerezni ezzel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Itt most értek arra h valakivel megbeszélni az érzéseiteket vagy h hogyan kezeljétek ezt magatokba.

Mert és kerestem ilyesmi forumot vagy blogot de nem találtam és ugye köztudott h itt 95%-a kamu akik ide irnak(lányok) tisztelet a kivételnek természetesen!:)

22/F

2017. szept. 29. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Mi közöd hozzá? Ne érdekeljenek téged a leszbikusok,te sem érdekelsz minket.Mi nem tisztelünk téged.El lehet tünni a kategóriából.
2017. szept. 29. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam h lesz ilyen hozzászolás:) Sajnálom ez csak téged minősít!:)
2017. szept. 29. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
#1-es, nem ertem ezt a nagy felzudulast. Attol, hogy valakinek van egy adott szexualis iranyultsaga, neme, kora, helyzete, miert ne erdekelhetne (foleg miert ne tisztelhetne azt), aki mas, mint o? Engem is erdekel, hogy mi hogy van az olyanoknal, akik mas bealitottsaguak, mint en. Eppen az benne az izgalmas, hogy mas, mint en.
2017. szept. 29. 16:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a második kommentet!:)
2017. szept. 29. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem igazán közlöm egyetlen pasival sem, miért vagyunk mások, mint a hetero lányok, mert már volt olyan, hogy folyamatosan arról kérdezősködött, miket csinálunk az ágyban, hoygan szeretkezünk meg ilyenek...

Köszi, de nem kérek az ilyen pasikból!

L/L

2017. szept. 29. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Maximum angol fórumokat találhatsz. Én a ZetaBoards-on szoktam. Sorozatokat, filmeket, vagy embereket, bárkiket megbeszélünk ott. Leszbikus kategória :) Nem tudom az előttem lévők mit hitetlenkednek. Néha én is benézek a pasikhoz, a homoszexualitás kategóriába.
2017. szept. 29. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Na szoval kedves 3. én nem azt mondtam h pasival kell megebszéled a leszbikuságodat hanem leszbikus NŐKEL akik tudnak neked tanácsot adni illetve segiteni abba h fel tud dolgozni ezt! természetes h egy pasi csak a szexre kiváncsi de én nem ezt kérdeztem! hihetetlen!

Kedves 4. köszönöm szépen a választ örülök h egy valaki legalább megértette a kérdésemet és nem "degradált" azért mert prováltam egy értelmes kérdest feltenni!:)

mert szerintem aki VALOJÁBA leszbikus és itt teszi fel a hülye kérdéseit az BUTA! Elnézést akinek nem inge nem veszi magára:)

2017. szept. 29. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy elég szánalmas a nyalizásod:-(
2017. okt. 1. 13:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Legyen úgy!:) Aranyos vagy:)
2017. okt. 3. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!