Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti hogy szűritek ki azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy szűritek ki azt, hogy ki leszbikus, ki biszex beállítottságú?

Figyelt kérdés
A barátnőm megismert egy biszex nőt aki egyik-napról a másikra dobta őt egy pasiért. Társkeresőn is alkalmi kapcsolatosok írnak rám. Nincs bajom velük de én olyan nőkkel szeretnék ismerkedni kapcsolat céljából akikkel ugyanúgy leszbikusok vagyunk. Ti hogy szúrjátok ki, hogy ki az aki biszex, de leszbikusnak adja ki magát?
2018. szept. 19. 15:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez nagyon durva..

Biszex vagyok :D és mégis jobban érdekel egy csaj mint a pénisz... :D jó aláírom vannak ilyen emberek de nem mindenki ilyen ... Én a jók közé tartozom :3

És igazából ha jobban megismered az illetőt akkor egyből ki lehet szúrni hogy valaki biszex vagy leszbikus

(17/l)

2018. szept. 22. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok xd

18/l*

Xddd

2018. szept. 22. 21:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha rákérdezel, hogy kihez vonzódik akkor biszexként mutatkozik be...

Hogyha pedig a hazugság jeleit akarod felismerni, akkor a legárulkodóbb a szemkontaktus kerûlése és a hosszú mesék gyártása amibe belezavarodik.

Az a baj, hogy te valami mágikus cuccot akarsz ami kiszűri ha hazudnak neked, mert félsz a csalódástól. Sokan félünk, és egy ponton akkor is csalódni fogunk hogyha a partnerünk teljesen őszinte volt hozzánk, mert ez nem csak a másikon múlik, hanem az általunk támasztott elvárásokon is.

Én pl. olyan lány vagyok aki bármilyen neművel lenne kapcsolatban, mert én adott személybe szeretek feltétel nélkül és nem a külsőségeibe. De a nagyrabecsült "leszbikus brigantiktól" megkaptam, hogy undorító vagyok az orientációm miatt... A vicc az, hogy én több leszbikust láttam az nemiséggel kapcsolatban hazudni mint biszexet: tapasztalataim szerint a biszexek hamarabb ismerkedtek tàrsaságban és őszintébbek voltak "full homo" társaiknál (persze nem velem mert nem vagyok túl esztétikus).

(Ez nem leszbikus leb^szás akart lenni mert értem én, hogy nem szeretik ha valakiben "jártak", de nem bírom már ezt a rohadt álszentséget, mikor bulikban "virágról virágra" szállnak mint a méhecskék, beszélgetések során meg le vagyok k^rvázva/el vagyok ítélve, mert az egyetlen exemnek pénisze volt.)

A legjobb tanácsom az, hogy légy nyitott és adj bele mindent, mert ha ráparázol az életre akkor ezen logika mentén haladva eljuthatsz addig a pontig amíg azt mondod jobb egyedül megdögleni a lakásban mint szerelmesnek lenni.

2019. jan. 15. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!