Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szűritek ki azt, hogy ki leszbikus, ki biszex beállítottságú?
Ez nagyon durva..
Biszex vagyok :D és mégis jobban érdekel egy csaj mint a pénisz... :D jó aláírom vannak ilyen emberek de nem mindenki ilyen ... Én a jók közé tartozom :3
És igazából ha jobban megismered az illetőt akkor egyből ki lehet szúrni hogy valaki biszex vagy leszbikus
(17/l)
Ha rákérdezel, hogy kihez vonzódik akkor biszexként mutatkozik be...
Hogyha pedig a hazugság jeleit akarod felismerni, akkor a legárulkodóbb a szemkontaktus kerûlése és a hosszú mesék gyártása amibe belezavarodik.
Az a baj, hogy te valami mágikus cuccot akarsz ami kiszűri ha hazudnak neked, mert félsz a csalódástól. Sokan félünk, és egy ponton akkor is csalódni fogunk hogyha a partnerünk teljesen őszinte volt hozzánk, mert ez nem csak a másikon múlik, hanem az általunk támasztott elvárásokon is.
Én pl. olyan lány vagyok aki bármilyen neművel lenne kapcsolatban, mert én adott személybe szeretek feltétel nélkül és nem a külsőségeibe. De a nagyrabecsült "leszbikus brigantiktól" megkaptam, hogy undorító vagyok az orientációm miatt... A vicc az, hogy én több leszbikust láttam az nemiséggel kapcsolatban hazudni mint biszexet: tapasztalataim szerint a biszexek hamarabb ismerkedtek tàrsaságban és őszintébbek voltak "full homo" társaiknál (persze nem velem mert nem vagyok túl esztétikus).
(Ez nem leszbikus leb^szás akart lenni mert értem én, hogy nem szeretik ha valakiben "jártak", de nem bírom már ezt a rohadt álszentséget, mikor bulikban "virágról virágra" szállnak mint a méhecskék, beszélgetések során meg le vagyok k^rvázva/el vagyok ítélve, mert az egyetlen exemnek pénisze volt.)
A legjobb tanácsom az, hogy légy nyitott és adj bele mindent, mert ha ráparázol az életre akkor ezen logika mentén haladva eljuthatsz addig a pontig amíg azt mondod jobb egyedül megdögleni a lakásban mint szerelmesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!