Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szűritek ki azt, hogy ki leszbikus, ki biszex beállítottságú?
"De aki élvezi férfiakkal is meg férfiakba is beleszeret, az nem fog feláldozni mindent egy nőért, nem fog rászánni 10-20-30 éveket az életéből."
Dehogyisnem. Nem tudom miért gondoljátok sokan, hogy egy biszexuálisnak feltétlen a férfiak iránti érzései fognak felülkerekedni. Ez egyáltalán nem törvényszerű. Ne értsetek félre nem azon akadtam fent hogy ti inkább csak "teljesen meleg" lányokkal akartok randizni, csak azon hogy ennyire leegyszerüsítitek a dolgokat, hogy egy biszex lány minden esetben úgyis pasi mellett fog kikötni. Egyrészt sokan vannak akik a saját nemükhöz vonzódnak jobban, vagy érzelmileg egyáltalán nem érdeklődnek a másik nem iránt, és ők is biszexuálisok. Másrészt meg mi van ha nőbe szeret bele, akkor azt miért áldozná fel egy férfiért? Attól hogy valaki biszex beállítottságú, ugyanúgy képes szeretni egy másik nőt, mint egy leszbikus. Nem kell ennyire semmibe venni a biszexuálisok érzéseit a saját nemük iránt. H
"Miért vállalna egy nehezebb meleg kapcsolatot amikor a heteró könnyebb? "
Mert mondjuk halálosan beleszerettem egy másik lányba, és ez kicsit felülírta hogy mennyivel egyszerűbb lenne fiúba szerelmesnek lenni.
"Vállalnád hogy a gyerekednek esetleg beszólogatnak, azért mert nővel élsz együtt? "
Igen, ha úgy alakul. Ahogy gondolom te is megoldod majd valahogy amennyiben szeretnél gyereket. Tudom hogy úgy tűnik hogy nekem ott lenne a könnyebb választás, de ha egyszerűen nőbe vagyok szerelmes, akkor ugyanúgy nem tudok máshogy dönteni, nem lennék boldog.
"Lehet, hogy azt gondolja egy biszex hogy menne neki, de idővel főleg ha családcentrikus nem marad nővel."
Lehet hogy ezt most kicsit bunkón lesz megfogalmazva, pedig nem annak szánom, de szerintem egy biszex csak jobban tudja mit érez, mi fog menni neki, mint te.
Megértem hogy "meredek" ez neked, nem is kérem hogy járj biszexel, csak ezt az általánosítást nem szeretem. Persze vannak biszexek, akik csak harmadiknak akarnak bevenni egy lányt, de nem mindenkire igazak ezek a sztereotip dolgok. Nekem nem változik naponta hogy kihez vonzódok, mindkét nemhez vonzódok, így születtem, nem én akartam elhiheted. De ha együtt vagyok valakivel akit szeretek, akkor csak vele akarok lenni, és senki más nem érdekel, semmilyen nemből. Ha szétmennénk a párommal, akkor nem fiúval akarnák összejönni csak mert most lánnyal voltam, hanem akibe beleszeretek. És ha úgy alakulna hogy életem végéig lánnyal jönnék össze, akkor se lenne emiatt semmifél hiányérzetem. És ebbe teljesen biztos vagyok.
Jólvan. :)
Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak, nem hiszem hogy van bármi amiből ezt ki lehetne szűrni, vannak leszbikus sztereotípiák, de sok leszbikus ismerősömre nem igazak, szóval ilyenekre nem nagyon lehet alapozni. De nem hiszem hogy különösképpen tartani kéne attól hogy egy biszex leszbikusnak adná ki magát. Nem igazán tudok elképzelni olyan indokot amiért leszbikusnak állítaná be magát valaki miközben nem az. Ha meg megismersz valakit és ettől tartasz, előbb utóbb a beszélgetésből úgyis kiderül ha valamiben kamuzik.
Uram gyere le
Hetedik válaszoló: ,,Egy biszex meg pélóra vàgyik, amit nem tudok megadni neko, ezért megy fèlre."
Hogy pontosítsak drága: egy biszex pélóra ÉS pinára vágyik.
Tizenegyes: ,,Miért vállalna egy nehezebb meleg kapcsolatot amikor a heteró könnyebb?"
Mivel lenne könnyebb egy hetero kapcsolat,mint egy meleg? Abban a tekintetben igen, hogy nem kell senki elől sem takargatni magunkat, de sajnálom nekem nem hiányzik az állóvíz. A leszbikus kapcsolatok számomra izgalmakat rejtenek, különlegesek. Csak hogy lásd, tud így is gondolkodni egy biszex ;)
És igenis, ha halálosan szerelmes lennék egy nőbe, plusz gyereket is akarnék (ami nem biztos egyébként, tehát alapból nem minden biszex akar gyereket sem!), akkor sem hagynám ott a szeretett személyt. Nem a pinám vezetne, hanem a szívem. Hetero házasság? Ez sem a hagyományos férfi-női szereptől függ nálam, hanem az embertől. Egyébként nekem a fiús lányok jönnek be,tehát az oltáron a másik felem magában hordozná a férfi jelleget is.
Üdv, a harmadik homoromantikus biszex válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!