Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszbikus vagyok de ebbe nem tudok beletörődni, esélyem sincs semmi jóra?
Nincs.
Amit leírtál, az zsákutca, innen is, onnan is, hiszen semmi nem jó neked.
Most erről még hány száz kérdést írsz ki?
"ugyanakkor tudom hogy nővel sem lenne jobb. Mert a meleg kapcsolatok nem stabilak."
Biztos rettentő sok tapasztalatod van ezen a téren :) Ha pasival nem jó, nőt meg nem vállalsz fel, akkor vegyél kutyát és ennyi.
A meleg kapcsolatok nem stabilak? Ezt hol olvastad? :D
Jól írta egy előttem lévő hozzászóló: Ez nem a szexuális beállítottságtól függ.
Az szerinted mennyire stabil, amikor egy férfi gyereket csinál egy nőnek, el is vette feleségül, aztán 3 hónapra rá megtetszik neki a szomszéd lány? Szerintem Én több ilyenről olvastam, sőt láttam...
Másrészt ez az egész csak önsajnálat, amit Te csinálsz jelenleg. Ismerkedj nőkkel, próbáld ki magad, hogy egyáltalán mit éreznél, ha tényleg eljutsz egy csókig, szexig, kapcsolatig...
Szerintem még Te magad sem tudod, hogy mit is akarsz igazán. Addig meg felesleges arról beszélni, hogy mit szól a családod...
Legyél nővel, érezz iránta... Majd akkor elég aggódnod azon, hogy hogy mondod el, hogy a nőket szereted...
Azt már tudod, hogy pasival nem az igazi. De amíg a nőről fogalmad sincs, addig ne aggód már túl. És legfőképpen ne élj ilyen téves hitekben, hogy instabil egy meleg pár kapcsolata..
Jöhet a lepontozás, mert úgy látom, itt valaki megint szórja a pirosakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!