Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok: volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok: volt már olyan veletek, hogy egy hetero csaj próbálkozott be nálatok kiváncsiságból? Bevállaltátok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
A kiváncsi heteró csaj megnevezései: leszbikus vagy biszexuális.
2018. szept. 9. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Eddig csak fordítva volt, a bront essen bele!
2018. szept. 9. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, de be kell vállalni, különben hogyan is derülhetne ki, hogy ki, mire is vágyik igazán:)
2018. szept. 9. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:

azt mondja hetero, de becézget, azt mondja jó az illatom, szép vagyok, az édesének hív......

ez bepróbákozásnak számít?

2018. szept. 9. 22:58
 5/9 A kérdező kommentje:

4.: attól függ hogy mondja :D aki nekem barátnőm, mármit heteró létemre a heteró barátnőmnek ha azt mondom jó illata van, azt nem édeskésen mondom hanem tárgyilagosan és mondjuk megkérdezem milyen parfümöt használ, mert nem azért mondom hogy udvaroljak :D

én is szoktam becézgetni a barátnőm, de a hangsúlyból érezni hogy ez csak ilyen jópofaság :)

2018. szept. 10. 09:21
 6/9 anonim ***** válasza:

háát nem tudom, egyik percben így gondolom, a másikban úgy.....

néha olyan szorosan magához húz... néha eltávolít...

volt, hogy mondta milyen jó érezni a szívem dobogását... pff...

2018. szept. 10. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
binek mondanám magam, de a kérdésedre a válaszolva: előfordúlt már ilyesimi és szerintem ha megvan a szimpátia teljes nyúgodsággal bevállalnám újra, ki tudja mi sül ki belóle ;P
2018. szept. 12. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Volt. Kolléganőm volt, a férje is a vàllalatnâl volt, mégis 2 hónapig járkált utánam és ott àllt mögöttem míg dolgoztam.Állítása szerint nem kíváncsisàg, hanem szerelem volt, de arról hallani sem akart, hogy elhagyja a férjét. Végül összejöttünk és 10 hönapig együtt voltunk titokban.

30/N

2018. szept. 13. 18:07
 9/9 anonim válasza:
90%
Volt, és már bánom, hogy akkor nem kavartam vele. Nagyon fiús vagyok, és eddig csak a hetero lányok mozgattak meg bennem valamit
2018. szept. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!