Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok: volt már olyan veletek, hogy egy hetero csaj próbálkozott be nálatok kiváncsiságból? Bevállaltátok?
azt mondja hetero, de becézget, azt mondja jó az illatom, szép vagyok, az édesének hív......
ez bepróbákozásnak számít?
4.: attól függ hogy mondja :D aki nekem barátnőm, mármit heteró létemre a heteró barátnőmnek ha azt mondom jó illata van, azt nem édeskésen mondom hanem tárgyilagosan és mondjuk megkérdezem milyen parfümöt használ, mert nem azért mondom hogy udvaroljak :D
én is szoktam becézgetni a barátnőm, de a hangsúlyból érezni hogy ez csak ilyen jópofaság :)
háát nem tudom, egyik percben így gondolom, a másikban úgy.....
néha olyan szorosan magához húz... néha eltávolít...
volt, hogy mondta milyen jó érezni a szívem dobogását... pff...
Volt. Kolléganőm volt, a férje is a vàllalatnâl volt, mégis 2 hónapig járkált utánam és ott àllt mögöttem míg dolgoztam.Állítása szerint nem kíváncsisàg, hanem szerelem volt, de arról hallani sem akart, hogy elhagyja a férjét. Végül összejöttünk és 10 hönapig együtt voltunk titokban.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!