Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyes ismerkedésben segítség?
Nagy nehezen összeszedtem a bátorságom, hogy elmenjek személyesen ismerkedni. A Why Not Caféba mennék, viszont nem tudom, hogy amikor az ember ismerkedési céllal megy kávézóba, mi a teendő. Üljek le egyedül az asztalhoz? Mások szoktak oda egyáltalán egyedül menni? Ha kiszemelek valakit, kérdezzem meg, odaülhetek-e? Hogy szokás beszélgetést kezdeményezmi egy ilyen helyen? Vagy hogyan jelezzem (diszkréten), hogy ismerkednék, és örülnék a társaságnak? Bármi egyéb tudnivaló?
Bármi jöhet a témával kapcsolatban. Személyes tapasztalatoknak is nagyon örülnék.
A válaszokat előre is köszi :)
Leszbi kategória!
Soha nem voltam ilyen helyen, de ha én a helyedben lennék, akkor megpróbálnám felvenni legalább a szemkontaktust, ha sikerül, akkor hamar kezdeményeznék, ha totál lehetetlen, mert soha nem néz felém, akkor egy idő után odamennék.
Én értékelném, ha egyszer egy lány így odajönne. Legalább egy jót beszélgetnénk, ha más nem is sülne ki belőle. Meg dobnál egyet az önbizalmán is, én tuti egész nap vigyorognék egy ilyen után. :)
A kérdésed nem leszbikus kérdés, hanem egy kommunikálni korlátozottan képes lány vergődése! Bárhol, bárkivel, korra nemre, szexuális beálítottságra való tekintet nélkül tudok témát találni egy beszélgetéshez! Buszon vonaton, repülőn, gyalog a parkban! És ez mindig is így volt.
Fel a fejjel és barátkozz! Nem tudhatod soha hogy kit hoz szembe az élet! Mindig légy kész a helyzetre! Ha mással nem valami szokásos sablonszöveggel. ha célt tévesztettél, akkor úgyis befullad a dolog pár perc után. Ha nem akkor viszont kialakul az a beszélgetés amit szeretnél!
F/60 hetero
Utsó, te hülye vagy. Már elnézést.
Én értem a problémáját és együttérzek vele. Magam sem tudnám, hogy mit kezdjek egy ilyen helyen, helyzetben. Én is várnám a válaszokat. És nem, nem vagyok egy szellemileg visszamaradott, aki ilyen fogyatékossággal küzd, kb amiket te leírtál. Férfiként nem is értem mit keresel a leszbikus kategóriában, pláne úgy, hogy alapjáraton nem értheted mi itt a probléma. Ha meg érdemben nem tud válaszolni az ember, inkább ne is mondjon semmit. Bölcsebb maradtál volna.
Nézd első sorban van rá esély hogy lemész és senki nem jön be.
Vagy bejön de heteró.
Vagy bejön és a nőket szereti de csaja van.
Sajnos ez nem olyan mint a kóla autómata hogy bedobod a pénzt és kiesik a párkapcsolat. Nincs bevált formula.
Amit tehetsz, hogy kiépítessz egy melegbarát ismeretségi kört. Lehet pl hogy összehaverkodsz egy meleg sráccal akinek a pasija jóban van egy lánnyal akinek az egyik ismerőse lesz az a lány aki életed szerelme...
Szal igen keress olyan helyet ahol hozzád hasonló emberek vannak. Beszélgess. Haverkodj össze a pincérrel. A könyves boltossal. A buliszervezőkkel. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!