Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Párkapcsolatba nem, de egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatba nem, de egy éjszakába belemennék. Csak én vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés

Biszexnek mondom magam.Nagyon vonzódom a csajszikhoz ,viszont kapcsiba nem mennék bele

Csak én vagyok ezzel így?

19/l

2018. aug. 28. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Én azt nem értem, hogy a 4,5öst, miert kellett lepontozni amikor a témába vágó dologról írtak.

Az éremnek két oldala van, nyilván ha nem így lenne akkor nem olvashattuk volna a 10est például :)

2018. aug. 30. 15:31
 12/16 Yoda m. ***** válasza:
24%

11-es.

Abban teljesen igazad van, hogy témába vágó dologról írtak. Tehát nem "Troll"-ok. Viszont a kérdés az volt, ami a pacsi adást illeti, hogy: "A válasz az HASZNOS-e szerinted?" Mármint a kérdező számára!

Na most, aki Válaszadó leértékelte a többi Válaszadók válaszát, azt csak annyit jelent, hogy Ő szerinte nem hasznos a közzétett válasz. Itt azt a kérdés, hogy vajon miért?

Ne felejtsük el azt az apróságot, hogy a Kérdező és a Válaszadók is, mindannyian a vágyaitokról beszéltek. Hogy mibe is mennétek bele, ha olyan könnyedén megtehetnétek, s nyilván bármiféle felelősség vállalása nélkül.

Mert hát lássuk be, hogy pont azért csakis 1 éjszakáról van szó, nehogy abból szerelem, vagy valami függőség alakuljon ki. Amely esetben már járul hozzá némi felelősség is. Mert, mi van akkor, ha nem egy, talán két-három-négy alkalom... és az a másik lány szerelmes lesz beléd, vagy csak elkezd ragaszkodni hozzád? Mert jól esik, sőt... nagyon jól esik neki minden 1éjszakáig tartó szeretgetés... Hogyan fogod neki elmagyarázni... - Jaaaa, bocsi édes, de tudod, megegyeztünk... nekem van már egy stabil másik (fiú) kapcsolatom is rajtad kívül! Vagy csak ezt hazudod. De azt is mondhatod: - Ne haragudj, de tényleg csak egy alkalomra gondoltam, nekem belőled ennyi is épp elég volt...(ez persze iszonyú sértő)

Gondolod, aki ragaszkodik hozzád, az olyan könnyen elereszt?

Szóval, lehet azt előre tudni, hogy miképpen alakulhatnak még a dolgok? Nem. De, ha nem jól alakulnának, akkor is ott van a Te felelősséged is.

Bár, az esetek nagy részében figyeljétek csak meg: "Ha jól alakulnak a dolgok, akkor az ÉN miattam van, ugye... ha meg rosszul alakulnak, az meg a TErajtad múlott!

Az ERŐ legyen Veletek!

2018. aug. 31. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Minden biszex így van ezzel.Ezért nem kelletek a leszbikusoknak.
2018. szept. 2. 09:47
 14/16 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. :)
2018. szept. 8. 17:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért kell lepontozni azokat, akik kimondják, hogy egyéjszakást akarnak? :(

A kérdésre válaszoltak, és az van írva a pontozáshoz, hogy "Hasznos ez a válasz?".. Lehet, hogy csak nekem rossz a szemem, de én nem azt látom, hogy " Ez a válasz megegyezik a véleményemmel?" :/ Hogyha nekik ez a jó, és benne van mindkét fél miért ne csinálhatnák? Sose értem, amikor melegek ítélnek el másokat amiatt, amit ők a négy fal között csinálnak(Pláne mert minket is ezért ítélnek el).

Kérdező egyenlőre nem akarok kapcsolatot a szüleim, miatt, mert nem lehetne olyan, amilyet szeretnék. Nem engednek el szinte sehova, nem tudom felvállalni, mert rengeteg embert ismernek és tönkretenné a jövőmet, ha most megtudnák. Egyéjszakással se próbálkoztam még, de talán ha idősebb leszek fogok. Egyenlőre várok, hogy az egyetem mennyit változtat a dolgokon, aztán talán elég leszek ahhoz, hogy megadjam amit tudok annak, akit szeretek😁😁

18L

2018. szept. 8. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
biszex vagyok jelenleg van is egy barátom akivel távkapcsolatot tartunk fenn, DE néha jó lenne egy lánnyal akár egy éjszakára vagy barátság extrában. tud róla a barátom és nem bánja ami nem hármast jelent. ez csak nekem szól 22/L
2018. szept. 9. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!