Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti szexuálisan hogyan okoznáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yuutanori kérdése:

Ti szexuálisan hogyan okoznátok örömet a partnereteknek?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok nagyon, ezért ne vessetek meg. A barátnőmnek szeretnék örömet okozni és valami újat tanulni. Eddig 2-3x lefeküdtünk. De mindig ő vezetett és amikor én jöttem, én szinte semmit nem tudtam csinálni. Ezért szeretnék ötleteket gyűjteni. Ma utazom hozzá és most rá akarom szentelni minden figyelmemet.
2018. aug. 22. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem ajánlatos 13 évesen szexelni...
2018. aug. 22. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Mit jelent az, hogy szinte semmit nem tudtál csinálni? Minimum ugyanazt megteheted amit Ő is neked.

De hogy tanácsot is adjak, kezdeményezd te a szexet. Legyél pajkos, legyél feltüzelt (ha ezt valahogy meg tudod oldani), legyél egy kicsit vadabb mint amit eddig megengedtél magadnak. A vadság alatt nem azt értem, hogy feltétlenül fájdalmat kell neki okoznod, de tegyél olyat ami számára ismeretlen (talán számodra is).

A szex részben erről szól. Abban az időben, abban az atmoszférában azt tehetsz amit csak akarsz, ha van elég fantáziád és nyitottságod.

Gondolkodtál már azon, hogy mennyire vagy nyitott? Ha kicsit szégyenlős vagy (van ilyen hidd el, hiába vetkőzzük le a ruháinkat, sokaknak nem sikerül levetőzniük a gátlásaikat, így az együttlétetek sem hozza azt amit Te vagy Ti elvárnátok az aktustól.

Ne stresszelj ezen, ne tervezd be mit fogsz csinálni, csak képzeld el magadban mit szeretnél, mik a legvadabb vágyaid és próbáld meg megvalósítani.

2018. aug. 22. 16:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Eléggé szégyenlős vagyok új dolgokat megmutatni neki. Tudom, hogy nem kéne. De ahogy mondtad nem vetkőztem le a gátlásaimat. Meg még szűz vagyok. Nem ujjazott meg, csak nyalás és egyéb dolgok voltak. Volt egy kis vadság is. Szégyenlem, ha valamit megkel mutatnom magamból. A lelkemből stb.
2018. aug. 22. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Hidd el nekem, csak az első alkalommal lesz furcsa érzés, hiszen benned van a félelem, hogy mi van ha olyat teszel amit Ő nem enged, vagy nem éred el a várt sikert.

Kísérletezni kell, hiszen ha nem teszed, a szex unalmassá válik. Az olyan szex, ahol az egyik fél nem tudja kellően kiélni magát, nem vezet jóra. Akkor amikor távol vagytok egymástól, egyikőtök vagy mindkettőtök szorongani fog(tok), és ez rossz irány.

Ne legyél szégyenlős. Levetkőztél előtte, simogattad, csókolgattad, 2-3x már voltatok együtt, tehát elfogadjátok egymást. Nincsenek titkok egymás között. Vizsgáljátok át egymást, szépen lassan, tetőtól talpig. Figyeld meg minden porcikáját jó alaposan, éld bele magad a szexbe, csak azon járjon az eszed, hogy neki és neked is jó legyen. Ne siess.

Mik azok konkértan amik izgatnak, de nem mered megtenni?

2018. aug. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!