Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek az milyen, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen, hogy szexuálisan tudok vonzódni olyan nőkhöz akik bár nem annyira az eseteim, de kedvesek, rendesek velem? 24/L

Figyelt kérdés
A főnököm például egy 54 éves nő, és annyira rendes meg minden, hogy mindig olyan vágyam támad, hogy szívesen kinyalnám meg csókolóznék vele pedig nem tartom annyira vonzó nőnek. Ez nagyon fura dolog nem? :(
2018. jún. 10. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fura. Ha tenyleg rendes meg szivesen vagy vele akkor nem fura.
2018. jún. 10. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ez, mint olyan iránt támadjon vágyad, aki külsőleg tetszik, de amúgy meg le se szar és szemét veled.
2018. jún. 10. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Kamu szaga van..."mindig olyan vágyam támad, hogy szívesen kinyalnám" -.-
2018. jún. 10. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem van valóságalapja, egy pasi nem 54 éves nőt tenne a kérdésébe, hanem 14 évest.

Amúgy nem fura, az embernek (jobbik esetben) ennyire összetettek az érzelmei,hogy nemcsak a "felizgulok rá/nem izgulok fel rá"- alapján értékel más embereket,hanem bizony a valódi, belső értékeiket is meglátja. Ez a normális (bár a heteró világ pont az ellenkezőjét súlykolja,hogy a szép embereket lehet szeretni).

2018. jún. 10. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rtekes tulajdonsagod, vigyazz arra hogy ne veszitsd el!

A szexualitas az erzelmek kifejezesenek egy modja..( nem pedig a kalandkereses/egyejszakas/stb...)

Nalad elobb szuletik az erzelem, es utana a vágy...👍🏻👍🏻

40N

2018. jún. 11. 06:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nincs ezzel semmi gond. Nem minden a külső.:)
2018. jún. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!