Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kozeledjek hozza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozeledjek hozza szexualisan?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb baratnom, akihez nagyon vonzodom, de o nem tudja, hogy a lanyokhoz vonzodom. Viszont en biztos vagyok benne, hogy o igen, es nagyon szeretnem, hogy tortenjen valami koztunk. 18/L
2017. nov. 29. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Hát szerintem előbb mondd el neki, hogy neked a lányok tetszenek majd, ha erre pozitívan reagál, akkor kérdezz rá nála, hogy ő nem vonzódik -e a lányokhoz, mert mi van ha mégis rosszul sejted és mégse jönnek be neki a lányok.

És ha vonzzák a lányok akkor mondd el neki, hogy tetszik neked ő, de lehet hogy neki meg nem tetszel te.

Azért óvatosan mondd el neki a dolgokat, mert reagálhat rosszul is.

2017. nov. 29. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

nem felsz hogy ha szexualis kapcsolat kialakul koztetek akar a baratsagotok rovasara is mehet? ha biztos vagy hogy semmi gaz nem lenne akkor hajra:)

velem is volt ilyen

adtam neki a jeleket meg dicsertem a kulsejet te is probalj meg kis dolgokkal mutatni fele hogy vonzodsz hozza

pl aludj nala vagy ilyesmi aztan nezzetek valami jo filmet es probald meg ovatosan tapizni vagy hogy mondjam erted

aztan ha vevo a dologra es latod rajta hogy nem erzi kinosnak akkor probalj eltekinteni attol hogy a baratnod es mint novel ugy kozeledj hozza

sok sikert :)

2017. nov. 29. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
felejtsd el, együtt lesztek fél évig és tönkre megy a kapcsolat, a barátság viszont örökké tarthat
2017. dec. 2. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!