Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Milyen romantikus dolgokat kedveltek?

Figyelt kérdés
Mi az ami számotokra nagyon tetszene? Mi az amire azt mondjátok, hogy romantilus tett? Mi az amivel szíveteket el lehet rabolni?

2018. aug. 14. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Ez függ az én stílusomtól és a lányétól is akitől "kapom" a romantikát.

Attól aki tetszik, bármi romantikusnak tűnik, mindent annak fogok fel. Elég egy bók, egy csoki, bármi... :)

De pl. ha az illető lány cukrász, akkor egy szivecskés finom torta jól esne az biztos :D

Vagy ha az a lány hobbija hogy dalszövegeket ír, akkor ha írna rólam egy dalt, elolvadnék annyira romantikusnak találnám ^^

2018. aug. 14. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy meghitt, beszélgetös este példàul. Egy pohár borral, nála vagy nálam. Esetleg gyertya is. Meg ilyenek. :)
2018. aug. 15. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Attól aki tetszik még az is nagyon romantikus,ha elutazik és felhív,s beszélünk kicsit. Maga az,hogy eszébe jutottam,gondolt rám. A kiszemeltemtől tényleg bármit romantikusnak találok.:)
2018. aug. 15. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szívesen meghallgatok más hölgyek véleményét is.
2018. aug. 15. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki szeretet nyelve egyedi de ezek a leggyakoribbak:

-minőségi eggyütt töltött idő

-ajándék adás (pl meglátod a kedvenc csokiját és veszel neki vagy kötsz neki egy kesztyűt, figyelsz rá hogy mire vágyik igazán)

-fizikai intimitás (szexuális és nem szexuális)

-verbális intimitás, bókok, beszélgetések

-gesztusok, pl hogy megcsinál valamit ami neked nehéz/utált elfoglaltság

Őszintén, nekem mind fontos de pl verbális intimitásból mindketten suták vagynunk.

Én tipikus ajándékozós vagyok, de kapni inkább eggyütt töltött időt szeretek.

2020. márc. 17. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!