Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randihoz milyen romantikus helyet tudtok?
Figyelt kérdés
lehetőleg budapesten,milyen programot,milyen kaját ..stb.kinek mi az álomrandija ?kèrlek adjatok ötleteket2016. máj. 19. 19:21
1/5 anonim válasza:
ha jó idő van, kopaszi gát
rossz idő, akkor sirius teaház, vagy valami hangulatos étterem/teázó (sok van)
2/5 anonim válasza:
Milyen napszakra gondoltál?
Nekem az álomrandim például este lenne a Parlament vagy a Lánchíd körül. Imádom, ahogy ott minden ki van világítva. Persze lehet, hogy ez első randira kicsit erős.
3/5 A kérdező kommentje:
Ès legyen vagy ne legyen csók?rámozdúlhatok vagy ne?eljönne velem valaki próba randira?
2016. máj. 19. 19:51
4/5 anonim válasza:
A csók attól függ, mennyire megy a kémia. Utalásokat lehet tenni, viccelődni vele, nézni a reakciót.
Nekem ha úgy jön, nem lenne ellenemre a csók, egy jó kis biztatás, hogy sinen vagyok. Nem kell otthon utána az embernek azon idegeskednie, vajon tetszik-e. :)
5/5 anonim válasza:
Nekünk az első randink, hát, nevessetek de bevásárolóközponban volt.:D Legelőször találkoztunk, baromi meleg volt, ott kávézgattunk, ebédeltünk, néha kiültünk egy padra cigizni, beszélgettünk. Nálunk csók nem volt, csak elköszönéskor egy "véletlenül" félrecsúszott szájra puszi. Fogtuk egymás kezét amíg ültünk, vagy a másik vállára hajtottuk a fejünket, én például cirógattam a hátát. Második randin kávézóban voltunk, ott már volt két csók, azóta is együtt vagyunk. Szóval szerintem nem a hely a lényeg, hanem, hogy jól érezzétek magatokat együtt, röpüljön az idő. Csók belefér, de ne abból álljon az egész randi, hogy folyamatosan smároltok beszélgetés helyett, elvégre a másik megismerése a lényeg. Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!