Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus leszbikus film?
Figyelt kérdés
Ha tudtok ilyen filmet akkor leírnátok nekem ?
Előre is köszönöm :)
2015. dec. 17. 18:21
1/9 anonim válasza:
Loving Annabelle
Adéle élete 1-2
Szerelmem nyara
2/9 anonim válasza:
Az én kedvenc leszbikus témájú filmem az elveszed az eszem :) imááádom :D :)
3/9 anonim válasza:
A Loving Annabelle-t én nagyon sokszor megnéztem, gyönyörű film!!
Ajánlom még az Egy szoknya, egy szoknya című filmet (mondjuk így a magyar címe elég gáz.. Imagine me and you az eredeti cím).
21L
4/9 anonim válasza:
Carol ez 2015-ös még csak az előzetesétlátam de abból ittélve elég jó. Ám nem tudom h a neten meg lehet e találni.
5/9 anonim válasza:
Utolsó: Sajnos még nincs, már kerestem :-( Nekem angolul is jó lenne, felirat nélkül.
6/9 anonim válasza:
Akkor a lost and delirious ez csak angolúl van fent.
A tolvajlány az is jó nekem tetszet, habár egy kicsit gondolkodtatós :)
9/9 anonim válasza:
Redvás Åmål
Az igazat Jane-ről
Vízi liliomok
Bye Bye blondie
Adele élete
Bar girls
Claire of the moon
Goodbye Emma Jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!