Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol találom meg az L Word 1....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találom meg az L Word 1. évadának utolsó két részét angolul, hozzá magyar felirattal?

Figyelt kérdés
A világért nem találom meg sehol, csak magyar szinkronnal, és ha egy mód van rá, inkább eredeti szinkronnal nézném.. még az is lehetetlenség hogy angolul letöltsem az évadot.. mert persze feldob pár linket, de ott vagy regisztrálni kell (fizess), vagy csak szimplán fizess, vagy error. Valaki esetleg tud segíteni?

2018. aug. 4. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol nézted eddig? Én sorozatbaraton néztem, bar arra nem emlékszem, hogy magyar szinkron nelkul van e.
2018. aug. 4. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy kicsit bonyolult lesz,de ha minden kötél szakad,próbáld meg úgy,ahogy én csináltam az eleve le sem szinkronizált 5-6.évaddal.

Opera böngészőhöz van egy video downloader prime nevű bővítményem.Ez szépen amelyik oldalon videót észlel (kivéve youtube!) ott jelez,és letudod tölteni.

Így egy eleve angol oldalon megkeresed a részeket,és letöltöd

szerzel hozzá magyar feliratot.

az adott részt és a hozzá tartozó feliratot egy mappába,egy néven beteszed.Fontos,hogy a felirat srt. formátumban legyen így bizonyos videólejátszók (én pl vlc-t használtam hozzá) már feltudják ismerni és nézheted is :D

Én annak idején a komplett sorozatot leszedtem így,hát nem két perc volt,de legalább meglett

2018. aug. 4. 06:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam neki a sorozatot….

Kamaszkorom szép emléke ez…

2018. aug. 4. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Huu tényleg köszönöm a segítséget, de ezeket is kipróbáltam:D

Indavideo: a 12. rész fent van, címben "magyar felirattal", magyar felirat sehol, csak viszi a sorozatot angolul..

video downloader! letöltöttem valahonnan egyet ugyanezzel a módszerrel, de a hozzá letöltött felirát a büdös életbe nem akart passzolni xd még mindig ezt a megoldást találom az egyetlen megoldásnak, de nehéz még angolul is megtalálni letölthető formában, így ezt még nézegetnem kell.. sorozatbaráton pedig csak szinkronnal van fent. igazán örülnék, ha felirattal nézhetném:D

2018. aug. 5. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!