Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találom meg az L Word 1. évadának utolsó két részét angolul, hozzá magyar felirattal?
Ez egy kicsit bonyolult lesz,de ha minden kötél szakad,próbáld meg úgy,ahogy én csináltam az eleve le sem szinkronizált 5-6.évaddal.
Opera böngészőhöz van egy video downloader prime nevű bővítményem.Ez szépen amelyik oldalon videót észlel (kivéve youtube!) ott jelez,és letudod tölteni.
Így egy eleve angol oldalon megkeresed a részeket,és letöltöd
szerzel hozzá magyar feliratot.
az adott részt és a hozzá tartozó feliratot egy mappába,egy néven beteszed.Fontos,hogy a felirat srt. formátumban legyen így bizonyos videólejátszók (én pl vlc-t használtam hozzá) már feltudják ismerni és nézheted is :D
Én annak idején a komplett sorozatot leszedtem így,hát nem két perc volt,de legalább meglett
Én megtaláltam neki a sorozatot….
Kamaszkorom szép emléke ez…
Huu tényleg köszönöm a segítséget, de ezeket is kipróbáltam:D
Indavideo: a 12. rész fent van, címben "magyar felirattal", magyar felirat sehol, csak viszi a sorozatot angolul..
video downloader! letöltöttem valahonnan egyet ugyanezzel a módszerrel, de a hozzá letöltött felirát a büdös életbe nem akart passzolni xd még mindig ezt a megoldást találom az egyetlen megoldásnak, de nehéz még angolul is megtalálni letölthető formában, így ezt még nézegetnem kell.. sorozatbaráton pedig csak szinkronnal van fent. igazán örülnék, ha felirattal nézhetném:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!