Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat, titokban? Tapasztalatok?
Sziasztok.
Egy lány vagyok, aki egy lánnyal randizik, de titkolnia kell a szülei miatt (durván homofóbok) Valaki van ilyen helyzetben? Hogyan oldottátok meg, esetleg az ilyen már nem is fér bele? Inkább nem is kezdtek kapcsolatot, hogyha a másik nem vállalta fel?
Később szükséges volt a coming out?
bocsánat a sok értelmetlen kerdesert, de tényleg ketsegbe vagyok esve:')
Nem tudják a szüleink, azt sem, hogy a barátnőm leszbikus, én meg bi vagyok. Az én esetemben azt hiszik, hogy csak egy nagyon jó barátnő, esetleg legjobb barátnő. Emiatt nem gyanús nekik, hogy viszonylag sok időt töltünk együtt.
Fogalmunk sincs, hogyan reagálnának, ha kiderülne az egész. Bár az én szüleim elég toleránsak, mégsem tudom megmondani, hogy mi lenne a reakciójuk. Barátnőmnél ugyanez.
Szerintem amíg valami miatt nem lesz mindenáron fontos, hogy elmondjátok otthon, addig ne tegyétek (ha már nem kedvelik a melegeket a szüleid).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!