Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kapcsolat, titokban? Tapasztal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat, titokban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy lány vagyok, aki egy lánnyal randizik, de titkolnia kell a szülei miatt (durván homofóbok) Valaki van ilyen helyzetben? Hogyan oldottátok meg, esetleg az ilyen már nem is fér bele? Inkább nem is kezdtek kapcsolatot, hogyha a másik nem vállalta fel?

Később szükséges volt a coming out?

bocsánat a sok értelmetlen kerdesert, de tényleg ketsegbe vagyok esve:')

2018. aug. 1. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy szerethetsz egy nőt, és veled van.Én felnőtt vagyok és csak titokban tudnék kapcsolatot elképzelni egy nővel, mert én nem vagyok erős ahhoz hogy felvállaljam. Meg az sem mindegy hol élsz. Itt ahol én élek egy felvállalás után tönkretennék a lelkivilágod a primitív beszólásokkal. Szóval a helyedben én boldog lennék, mert attól hogy senki nem tudja még ő szerelmed.
2018. aug. 1. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én több mint fél éve vagyok együtt a barátnőmmel,egyikünknek se tudják a szülei se azt hogy melegek vagyunk és persze nyilván azt se hogy együtt vagyunk.Mégis boldogok vagyunk így is és nem hiszem hogy ez másra tartozna amúgyis...
2018. aug. 1. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudják a szüleink, azt sem, hogy a barátnőm leszbikus, én meg bi vagyok. Az én esetemben azt hiszik, hogy csak egy nagyon jó barátnő, esetleg legjobb barátnő. Emiatt nem gyanús nekik, hogy viszonylag sok időt töltünk együtt.

Fogalmunk sincs, hogyan reagálnának, ha kiderülne az egész. Bár az én szüleim elég toleránsak, mégsem tudom megmondani, hogy mi lenne a reakciójuk. Barátnőmnél ugyanez.

Szerintem amíg valami miatt nem lesz mindenáron fontos, hogy elmondjátok otthon, addig ne tegyétek (ha már nem kedvelik a melegeket a szüleid).

2018. aug. 1. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a "coming out" érzés csak akkor érkezik,ha te már kevésnek érzed a bújkálást.Addig szerintem sem tartozik másra.
2018. aug. 2. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, együtt vagy még a lánnyal, akivel randiztál? A szüleidnek még nem mondtad el, hogy a lányokat szereted?
2020. dec. 1. 02:00
 6/6 A kérdező kommentje:
2018 novemberében szakítottunk, a mostani exbarátnőmet mutattam be nekik és igazából imádták.
2020. dec. 4. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!