Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés kinyalni egy lányt?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, de el sem tudom képzelni. Világ életemben csak férfivel volt dolgom.2018. júl. 31. 11:00
11/17 anonim válasza:
Szóval érdemes kipróbálni, azt mondjatok?
12/17 anonim válasza:
Ez egy olyan alkalom, amit nem szabad kihagyni!
Tudod...
"Most, vagy soha!" ;)
13/17 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy nekem még nem jött el az a "most".
14/17 anonim válasza:
Hamarosan neked is el jön, nem kell aggódnod :)
15/17 anonim válasza:
Nem tudok rá más szót.
Borzongatóan jó.
Nemcsak az hogy nyalsz,hanem ahogy átragad rád,ahogy a másik élvezi és reagál minden mozdulatodra. Nagyon szeretem!
17/17 anonim válasza:
Nagyon jó! Most hogy olvastam a válaszokat, alig várom, hogy este kinyaljam a párom, érezzem a puncija illatát,ízét, érezzem a teste rezdülését, és azt mikor kitör belőle az orgazmus, combjai összezáródnak, halk sikoly, és hasa remeg! Bűn kihagyni! N45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!