Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők/lányok! Milyen érzés, ha bókolnak nektek?
Milyen érzés, ha egy férfitól kaptok tisztességes bókot, vagy megjegyzi hogy pl milyen jó a hajatok, milyen csinosak vagytok, esetleg milyen szép alakotok van?
Mi az, ami már rossz érzést kelt? És ha nő mondja ugyan azt, az még meddig "fér bele" a normális keretekbe?
Ha nőtől kapom a bókot, akkor elpirulok, hevesebben ver a szivem és megremeg a lábam. Még akkor is ha nem vonzódom az illetőhöz. Egy nőtől mindig jól esik a bók. :)
Férfiaktól is jól esik de az más. Ott már bennem van a félsz hogy azért mondja mert kiakar kezdeni velem. Édesapámtól esik jól félelem nélkül a bók, és abba is elpirulok de persze máshogy mint a nőknél...olyan kislányosan, hiszen az apukám dícsér meg :)
Közömbös vagy idegesítő. Férfitól semmi nem fèr bele, de úgyse értenek a szóból.
Amúgy most már minden napra fog jutni egy férfis kérd÷s?
Akar no, akar ferfi dicser megtanultam kezelni.
Nem is vagyok mar mai gyerek. 😆 Elmosolyodom, jolesik, es kesz.
engem felvidít, azért nem kell mindenkit lenézni szerintem... sőt ha például egy haveromnak vagy barátomnak tetszik a sapkája azt is megdicsérem vagy a haja...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!