Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek nekünk több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekünk több engedményt kell tennünk, kor szempontjából?

Figyelt kérdés
33 éves leszbikus nő vagyok. Eddig úgy gondoltam, hogy 25-35 éves korig ismerkedem. De megismerkedtem egy szimpatikus 42 éves nővel és nem érdekelt a kora, aztán most hogy vége lett egy 23 éves nővel, pedig fiatalokkal nem akartam kezdeni. Vagy szerintetek a korkülönbség kijön köztünk?
2018. júl. 29. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
A kor az csak egy szám
2018. júl. 29. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Hozzánk fiatal egy 10évvel fiatalabb, én úgy gondolom. Nem kezdenék velük.

Ez egyéni vélemény, de pontozzatok csak le érte nyugodtan.

2018. júl. 29. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Az engedményeket ÉSSZERŰ keretek között "kell" megtennünk. Ezek között a keretek között volt a 42 éves hölgy,mivel 30 felett már nem igazán számít a korkülönbség;mindketten felnőtt, érett nők, közel azonos életszakaszban, azonos célokkal, dolgoztok,lakásotok,autótok stb. De egy 23 éves szinte gyerektől mit akarsz? Ő mèg éretlen, tapasztalatlan, lehet mèg egyetemista, kolliban vagy a szüleivel, vagy 3-4 baràtnőjével egy kis albérletben lakik. Ég és föld vagytok minden tekintetben, ez természetesen pillanatokon belül ki fog ütközni.
2018. júl. 30. 06:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg érett 23 éves és éretlen 30-as nô van. Rajtatok múlik, hogy mennyire passzoltok össze, meg hogy működik-e.
2018. júl. 30. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Vedd csak elő az általános iskola,8.osztályos biológia tankönyved és nézd meg a biológia életszakaszokat.

Segítek:

17-24 év :Ifjúkor

25-59 év : Felnőtt kor.

Vagyis nemcsak rajtuk múlik,mert megcáfolhatatlan tény, hogy nem illenek össze,még biológiailag sem, nemhogy intellektuálisan,vagy kapcsolatkultura szempontjából. Ahogy az is biológiai tény,hogy egy 23 éves éretlenebb,mint egy 33 éves. Az èlet nem egy romantikus vígjáték.

2018. júl. 31. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!