Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő az életedben, akit nem tudsz elfelejteni és néha keresed a társaságát?
Ez nem igaz szerintem, első. Én az első szerelmemet volt hogy egy darabig nem kerestem, de teljesen elfelejteni nem tudtam( jó bár lehet kellett volna még idő hozzá), csak elhalványult az emléke.
Szóval itt is van a válaszom: igen, van ilyen, az első szerelmem, aki irányába viszonzatlan maradt az érzésem.
Van hát :)
Bár sose kerestem a társaságát, mert ő erdélyi, én magyarországi vagyok. Itt töltött egy kis időt egyik nyáron, akkor ismerkedtünk meg és lettünk nagyon jóba még 13-15 évesen.
De annyi bizonyos, hogy ő sem felejtett el engem.
Azóta jó sok idő, évek teltek el. Első szerelem volt ez is :) az emlék megmaradt, ő is itt van a szívemben. Nem szoktam rá gondolni, kifejezetten egy zeneszám van amiről eszembe jut (de már nem sláger, nagyon keveset hallom) - meg ilyenkor amikor konkrét helyzet hasonló ehhez :D nincs bennem fájdalom, sose volt vele kapcsolatban. Csak öröm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!