Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hol jártatok eddig legnagyobb sikerrel ismerkedés terén?
Nekem valahogy társkeresőkön mindig abbamarad a beszélgetés.:(
Pedig nem mondanám magam egy unalmas embernek:D és még a legnormálisabb lányoknál is ez van napokig tök jól elbeszélgetünk utàna lelép...
Szóval ha van még valami ötletetek,hogy hol lehetne nem csak 3 napos ismerkedéseket összehozni annak várom a válaszát!^^
Én csak annyit tettem, hogy kiírtam a legtöbbet használt oldalamba (persze úgy, hogy én ezt csak titkolva tehettem meg, egy ismerősöktől távoli oldalon) hogy "szivárvány emoji,vagy lgbt+" és összehozott a sors véletlenül a lelkitársammal.
Amikor már fel akarná adni az ember, akkor találja meg. Lényeg hogy sose szabad senkit se elutasítani kép nélkül. Élőben olyan volt mint egy álom. Még nem tudja hogy szeretem, de szerintem erre is sor fog kerülni.
17/L -ő: 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!