Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti hol jártatok eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hol jártatok eddig legnagyobb sikerrel ismerkedés terén?

Figyelt kérdés

Nekem valahogy társkeresőkön mindig abbamarad a beszélgetés.:(

Pedig nem mondanám magam egy unalmas embernek:D és még a legnormálisabb lányoknál is ez van napokig tök jól elbeszélgetünk utàna lelép...

Szóval ha van még valami ötletetek,hogy hol lehetne nem csak 3 napos ismerkedéseket összehozni annak várom a válaszát!^^

2018. júl. 24. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
Ezek szerint vagy te vagy unalmas, vagy kiderül valami, ami elég gáz ahhoz, hogy taszítson másokat.
2018. júl. 24. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Én azt vallom,hogy az ismerkedést nem lehet erőltetni, társkeresőn felesleges ismerkedni,mivel az egyetlen közös bennetek,hogy mindketten párt kerestek. Én eddig minden barátnőmet személyesen ismertem meg és egyikkel sem ismerkedési szándékkal közeledtünk egymáshoz.
2018. júl. 24. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is a személyes ismerkedés jött be, ami azért érdekes az én esetemben, mert introvertált vagyok, nehezen nyitok új emberek felé magamtól. Mégis úgy hozta az élet, hogy kb tálcán kínálta a lehetőséget, pedig nem is állt szándékomban párt keresni. Ne görcsölj rá és amikor nem keresnéd, akkor találod meg a párod.
2018. júl. 24. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
a társkereső nekem egyáltalán nem jött be soha. Személyesen sokkal jobb szerintem. De egyszer kétszer énis így jártam pedig egyáltalán nem vagyok unalmas énse meg ilyenek.
2018. júl. 24. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyakorin
2018. júl. 25. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tettem, hogy kiírtam a legtöbbet használt oldalamba (persze úgy, hogy én ezt csak titkolva tehettem meg, egy ismerősöktől távoli oldalon) hogy "szivárvány emoji,vagy lgbt+" és összehozott a sors véletlenül a lelkitársammal.

Amikor már fel akarná adni az ember, akkor találja meg. Lényeg hogy sose szabad senkit se elutasítani kép nélkül. Élőben olyan volt mint egy álom. Még nem tudja hogy szeretem, de szerintem erre is sor fog kerülni.

17/L -ő: 17/L

2018. júl. 26. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én szívesen ismerkednék veled :)
2018. júl. 26. 10:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeretne beszélgetni az nyugodtan írhat nekem :3
2018. júl. 26. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok és nem nagyon sikerült mostanában párt találnom. ..
2018. júl. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!