Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi volt az, ami leginkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az, ami leginkább "megfogott" az eddigi partnernő (i) dben?

Figyelt kérdés

Külső vagy belső tulajdonság? Valami olyan cselekedet, amivel levett a lábadról?

Mi az, amitől a barátságból testi kapcsolat (is) lett, akár "csak" egyéjszakás is?

19/bi/L

2018. jún. 28. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindegyikben más. Maga az ember fog meg nem egy-egy tulajdonság vagy cselekedet.Az összhatás a lényeg.

Barátságból nem lesz testi kapcsolat, ha azt akartam volna eleve nem barátság lesz belőle.

2018. jún. 28. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az előttem szólóval. Nem hallottál még olyanról,hogy beleszeret valaki a barátjába? Nyilván a barátodat ismered,tudod,hogy kb mikre hogy reagál. Nem egy olyan kapcsolatról tudok,ami barátságból alakult ki. Mellesleg egyéjszakás kalandok is lehettek.

De,hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak,tényleg az összhatás a lényeg. Ha egyéjszakásról van szó,akkor levehet a lábamról pl az önbizalmával,vagy ha erős a karaktere akkor azzal. Nekem kell az,hogy érezzem,hogy határozott.

2018. jún. 28. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha egyejszakás akkor csak nézzenki jól.

Ha pàrkapcsolat akkor kell az összhatás ami nem csak 1,2 tulajdonság.

Majdnem mindegyik barátsággal indult (nyilván nem mindenki potenciális partner)

Amelyik nem az viszont olyan "villám csapás" szerü volt.

Olyan-hű kiaz,ismeri vki,van baràtja/barátnője,egyáltalán a mi bulinkra jött?

2018. okt. 16. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!