Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mik azok a mozzanatok (szavak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a mozzanatok (szavak, testi kontakt), amiből azt szűrheti le az ember, hogy akár lehetne is ebből valami?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy több ilyen kérdés van, mégis most frissen érdekelne a véleményetek.

Nem a teljesen egyértelmű dolgokra gondolok, mint pl kéz megfogása (pont egy ilyen kérdés miatt gondoltam, hogy én is megfogalmazom a sajátomat), összebújás, ölelkezés, puszi, egyértelmű bókok... hanem a "rejtett" dolgokra, pl kezek véletlen összeérése, "véletlen" megjegyzések, stb.

Az ADÓ és a VEVŐ fél oldaláról is kíváncsi vagyok rá.

Bonyolult helyzetben vagyok, név nélkül sem szeretném nyilvánosan jobban kifejteni, szóval egyelőre csak maradjunk az általános dolgoknál.

2018. júl. 18. 11:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%

Szavak: szeretlek, járunk?, hozzámköltözöl?

Testi kontakt: nyelves csók, intim zónás kézzel vagy szájjal való izgatása.

Általános dolgok nincsenek,mindenkin÷l mást jelent minden megnyílvánulás és sokan vagy titkolni akarják a vonzalmukat vagy épp azért mert tudják,hogy minden mindenkinél mást jelent(van aki ölelget,puszilgat,de nem akar semmit csak így fejezi ki a barátságát,van aki távolságtaró és hideg de akar valamit csak fél) és éppen ezért szrik a kis jelek küldözgetésére.

2018. júl. 18. 11:34
 2/21 A kérdező kommentje:

"Nem a teljesen egyértelmű dolgokra gondolok (...)"

köszönöm, nem voltál hasznos.

2018. júl. 18. 11:38
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
hát én pl szándékosan hosszan nézek egy lányra de az is igaz hogy 25 vagyok és sose még egy lány kezét se fogtam párkapcsolati témában. Mondjuk nekem kb 2000:1 hez hogy reálisnak tartsak valakivel egy kapcsolatot velük mindig van valami a tekintetben pl volt egy lány olyan mintha akármennyire tudnék méllyebre menni a tekintetében
2018. júl. 18. 11:39
 4/21 anonim ***** válasza:

Nálam a szemezés az, ami adja.

Egyébként soha nem lehet tudni.

Volt már olyan, hogy kb 5 évvel később tudtam meg, hogy xy belém volt esve, én meg észre se vettem, pedig nem vagyok amatőr, egyszerűen jól titkolta.

2018. júl. 18. 12:27
 5/21 A kérdező kommentje:

"egyszerűen jól titkolta"

Persze, ha titkolni akarja az ember, akkor nincsenek "véletlenek" sem. De persze értem, hogy mire gondolsz.

2018. júl. 18. 14:06
 6/21 anonim ***** válasza:
98%

Bár az én esetemben több hónapot vett igénybe az egész, és nem is tudom pontosan, hogy baráti érdeklődésből mikor fordult át komolyabbra az ő részéről, de elmesélem, amit én tapasztaltam.

- Egyre többször jött oda hozzám beszélgetni, kereste a társaságom.

- "Véletlen" egymáshoz értünk, egyre többször és többször. A vége felé (mielőtt egyértelmű lett volna mindkettőnk szándéka), ha összeért valamink, már nem mozdultunk, inkább úgy maradtunk, csak minél tovább érezhessük a másik érintését.

- Hosszú ideig néztünk egymás szemébe. Én hamar zavarba jöttem, ezért elkaptam a tekintetem, de ő nem. (Amúgy meglepően hosszú ideig tud pókerarcot vágni, még akkor is, ha mindenki más már sír a nevetéstől körülötte.)

- Ha elmentünk valahova, akár más emberek társaságában, általában egymás mellett voltunk végig. Amikor már kettesben mentünk ide-oda (de még nem volt egyértelmű, hogy baráti taliról volt szó vagy randiról), húztuk az időt, hogy minél később köszönjünk el egymástól. Volt, hogy nem nagyon tudtunk már mit mondani, csendben ültünk/sétáltunk egymás mellett, de akkor sem mentünk haza. Vagy én kísértem el őt valameddig, vagy ő engem.

Igazából tényleg hosszú idő alatt alakult ki minden és nem könnyű összeszedni az apróságokat, amik időközben felnyitották a szemem és megbizonyosodhattam, hogy van remény.

2018. júl. 18. 19:21
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad.

Még várok hozzászólásokat :)

2018. júl. 19. 08:46
 8/21 anonim ***** válasza:

Hát, én most éppen ilyen helyzetben vagyok, de nem tudom, egyáltalán érdeklik-e a lányok?

Viszont ezeket látom:

-néha azon kapom, hogy béz, de amikor odanézek, elnéz máshova

-hosszan egymás szemébe nézünk,

-hosszan, szorosan ölel magához, a vállamra hajtja a fejét és néha a hátam is simogatja közben.

-van, hogy has odajön hozzám, átkarolja a vállamat, én meg az ö derekát.

-néha elváltozik a hangja, sokszor magasabbra csúszik, de van hogy olyan duruzsolós lesz.

Remélem, alakul belöle valami... :)

Ha gondolod, írhatsz, hátha hasznos információnk van egymásnak.

2018. júl. 19. 16:33
 9/21 anonim ***** válasza:
Most nekem is ez van... Nem tudom h baráti vagy már több szoktunk partik után egymásnal aludni es elalvaskor mindig valamink a másokhoz ér (kéz, láb, fenék) egyszer volt h hozzám dugta fenekét szándékosan
2018. júl. 19. 18:05
 10/21 A kérdező kommentje:

"hosszan, szorosan ölel magához, a vállamra hajtja a fejét és néha a hátam is simogatja közben"

ez részemről egyértelmű jel lenne, nem is gondolkodnék tovább, hogy vajon merre tart a dolog.

2018. júl. 20. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!