Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a mozzanatok (szavak, testi kontakt), amiből azt szűrheti le az ember, hogy akár lehetne is ebből valami?
Tudom, hogy több ilyen kérdés van, mégis most frissen érdekelne a véleményetek.
Nem a teljesen egyértelmű dolgokra gondolok, mint pl kéz megfogása (pont egy ilyen kérdés miatt gondoltam, hogy én is megfogalmazom a sajátomat), összebújás, ölelkezés, puszi, egyértelmű bókok... hanem a "rejtett" dolgokra, pl kezek véletlen összeérése, "véletlen" megjegyzések, stb.
Az ADÓ és a VEVŐ fél oldaláról is kíváncsi vagyok rá.
Bonyolult helyzetben vagyok, név nélkül sem szeretném nyilvánosan jobban kifejteni, szóval egyelőre csak maradjunk az általános dolgoknál.
illetve az egymásnál alvás is, ha egy ágyban történik egymáshoz simulva, akkor az árulkodó jel, nekem nem lennének kétségeim.
ennyire nem egyértelmű dolgok vannak nálam. És nem tudom, hogy vennem kellene-e a lapot, vagy csak kedves-aranyos, és amúgy meg véletlenek ezek.
Nem is tudom, lehet, hogy nem is jelek, csak sokat látok bele.
Vannak olyan "furcsa" összenézések, amikor azt érzem, hogy a lelkem mélyéig hatol. De persze lehet, hogy másra, máskor, mindig ugyanígy néz.
Mosolyok, integetések már messziről, mintha örülne, hogy lát.
Váll és felkar érintése -amit én speciel nem szoktam, csak ha bizalmas kapcsolatban vagyok (mondjuk ez lehet NAGYON jó baráti is), vagy abba akarok kerülni a másikkal, de lehet, hogy ő ennyire közvetlen.
Már próbáltam, hogy amikor adok neki valamit, vagy veszek el tőle valamit (pl könyvet, tollat, dobozt, kiscsacsiakármilyét), akkor ezt szándékosan úgy teszem, hogy a kezünk közben összeérjen. Láthatóan ez nem zavarta (ellenben én borzasztóan zavarba jöttem, tehát csak másodpercekről van szó), máskor is ugyanúgy fogta, nyújtotta felém az akármit, vagy vette el tőlem.
Szóval tényleg olyan dolgok, amik talán nincsenek is.
Kockázat nélkül nincs győzelem. Ha alkalmad lesz rá, hozz fel egy hasonló témát, mert nem fogsz 1-ről a 2-re jutni. Lehet, hogy ő is hasonló dilemmában van, de fél, nem akar pofára esni. Ez mindenkinél így van, viszont ha nem lépsz, lehet, hogy később nagyon fogod bánni. Nincs rosszabb érzés annál, hogy "mi lett volna, ha...".
Mark Twaintől származik a következő idézet és egyetértek vele: "20 év múlva sokkal jobban fog gyötörni, hogy mi az, amit nem tettél meg, mint a hibák, amiket elkövettél"
Amit eddig olvastam az mind baráti oldalú nehogy félreértsétek már ezeket:'D
Nekem volt egy barátnőm aki állandóan fogdosott szinte mindig és persze közben szemeztünk is és éreztem hogy kivételt tesz velem.. szoval nem mindenkivel viselkedett így..
Egymásnál alvások nagyon szuperek voltak zenét hallgattunk táncoltunk ittunk csók de alvas kozben nem értünk egymáshoz.(baráti)
Fél orás beszélgetések a telefonon(szintén baráti)
Minden bulin a leszbikusság volt a téma(kedvenc témánk) de féltünk megtenni az első lépéseket.
Ha nem mer lépni akkor felvállalni se fogja hogy veled jár vagy hogy leszbosz.
Szerintem felesleges álmodozni és hinni a semmit
Vigyázni kell a lányokkal mert ők jobban félretudnak vezetni mint a fiuk, és a végén meg rajtad fognak nevetni
25L
Szerintem ha te is szeretnél valamit, és meg mered tenni, akkor mondd el neki, vagy beszéljétek meg.
Egyrészt azért, mert sose tudhatod. lehet, hogy egymásra találtok. Másrészt, meg mert akkor jön a "mi lett volna, ha... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!