Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon lehetne elterjeszteni egy egységes jelet vagy jelzést amivel minden leszbikus felismerhetné egymást úgy hogy a heterók számára ez ne legyen egyértelmű?
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 17:26
1/6 anonim válasza:
Nem tudsz semmi olyat csinálni ami csak a leszbikusok számára egyértelmü, de a heterok számára nem. Vagy mindenki tudja egységesen, vagy sem.
3/6 anonim válasza:
Egy szivárvány embléma nyakláncra fűzve.
4/6 anonim válasza:
Az #1-esnek igaza van. Nincs olyan titkos jel, ami egy idő után ne tudódna ki (vagy azért, mert valaki kikotyogja, vagy mert a heterók rájönnek). Ráadásul nem is lenne túl logikus, mert ha a heteró pasik tényleg nem ismernék fel ezt a jelet, akkor automatikusan próbálkoznának a leszbikusoknál is, márpedig ha jól értem, pont ezt akarjátok elkerülni.
5/6 anonim válasza:
4-es: Ezt IS, meg azt is, hogy ha egy leszbikus lánynak megtetszik egy lány, de az illető hetero, akkor ez hamar kiderülne abból, hogy nem alkalmazza az egységes jelet.
6/6 anonim válasza:
Van hivatalos szimbólum ami a leszbikusságot jelképezi. Ez pedig a fekete háromszög, vagy egy fekete kézből formált háromszög, mindkettő a hegyén állva.
Vagy ami még elég egyértelmű lehet az két összekapcsolt ♀ (a női nemi szimbólum, Venusz jele) jel.
Bevezetni nem lehet egy pillanat alatt, de ha vevők rá a leszbikusok akkor sztem 5 év alatt esetlegesen megoldható lenne.
Ui.: Én egy szivárvány színű karkötőt hordok, és ezzel mutatom másságom a környezetem felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!