Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miért nem akart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem akart velem kapcsolatot egy leszbikus nő amiért biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkozok ezen, mivel mostanában történt. Hűséges vagyok, rég volt kapcsolatom férfival, a biszex skála teszten is 4-es vagyok :-). Azt sem tartom jó indoknak, hogy férfi nemi szervre vágynék idővel, mert nem hajtok a szexre, és segédeszközökkel szerintem egy biszex nőnek sem lehet hiányérzete. Gyereket szeretnék de azt is meglehet oldani valahogy. Rosszul esett mert én komolyan gondoltam hogy lehet köztünk kapcsolat. Miért baj az hogy biszex vagyok?
2018. júl. 22. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lehet rossz tapasztalat is,bár ha vki hűséges mindegy kihez vonzódik.

Egy biszex lány ismerősöm volt beszélgettünk erről arról,bár ő nem tudta,hogy én is az vagyok :D

Ő mondta,hogy hosszú távon nem tud nővel lenni max a fél év,mert utána fsz hiánya lesz. Hiába van mű meg felcsatolhatós ő vágyik az igazira. Nyilván ez sem igaz minden bi lányra.

Gondolom hasonló oka lehet a lánynak.

De ugyan ez van heteró embernél,nem igazán akar biszex féllel kezdeni. Ott van mi van ha mégis a másik nem jóban érdekli.

Bár én azt mondom egyén függő a dolog,meg őszinteség,bizalom elve.

2018. júl. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!