Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy lehetne feltüzelni kicsit egy 2 éves kapcsolatot? Tanácsok?
2 éve vagyunk együtt a párommal, és néha úgy érzem, hogy kezd monoton lenni a dolog. Van ötletetek, hogy dobhatom fel kicsit? Tudjátok, hiánzyik az a játékosság, ami a kapcsolat legelején volt.
Együtt lakunk.
21 L :)
Várom a tanácsokat itt, hozzászólás formájába vagy akár privát üzenetben, ahogy nektek jobb. :)
Köszönöm,
J!
Huhh, van baj, ha 2 év után már fel kell egy kapcsolatot tüzelni, főleg 21 évesen :D
Ha hiányzik a kacérkodás, akkor legyél kacér. Csábítsd el, lepd meg valamivel, menjetek el egy hétvégére valahová vagy csináljatok valami olyat, amit eddig nem.
Szerintem ott kezdődik a gond, hogy te 21 éves ,,nő" létedre nem tudod mi kell a férfinek, 2 év után :)
Első voltam. Férfiv agyok.
Hoppá, én kérek elnézést.
Nem férfi az illető.
Elnéztem :D
Első
Nem, nem tudom mi kell egy férfinak, de gondolom te megmondod :) Szép estét!
Szeeintem az ilyen esetekben az érzelmi részre kell ráerősíteni,ha a kellő romantika megvan akkor tud majd újra kibontakozni köztetek a játékosság is. Pl. Mire hazaér várd vacsorával és ne a hétköznapi dolgokrók beszélgessetek,hanem az érzéseitekről. Hétvégenként sétáljatok,kiránduljatok vagy wellness-ezzetek kettesben,ahol szintén jobban meg tudtok nyílni egymás előtt. Vegyél neki apró ajándékokat, napközben csak úgy bújjatok össze, gyakran csókold meg . Egy olyan kapcsolaton ami kezd ellaposodni az ilyen dolgok fognak segíteni,nem a szexuális dolgok, mert hiába öltözöl be szexi nővérkének,ha érzelmileg picit elhidegültetek.
Az 1-esnek meg: Ahogy hallgatom a heteró kolleganőim beszélgetését, a nőknek sokkal jobban bejön, ha bevennének egy pasit 3.-diknak;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!