Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan csak nekem nem megy?
Figyelt kérdés
Totálisan elegem van! Végre beszélek egy normális lánnyal erre küld egy képet a micsodájáról ami egy f....sz volt! Ez undorító, komolyan mindenhol csak ilyenek vannak???? Helyileg Borsodban vagyok általában mindenki a világ másik felén lakik, ha felajánlom hogy oké lemegyek pestre vagy valami köztes megoldás akkor tiltanak! Rengeteg oldalt próbáltam próbálok de sehol semmi komolyan csak velem van ez??? 3 éve nem jött még össze senki csak ilyennel találkozom nagyon elegem van.... Valaki valami tipp???? 19/L#társ #eléég
2018. júl. 13. 19:15
2/11 A kérdező kommentje:
csinálok egy ilyen facebook csopit esküszöm....
2018. júl. 13. 19:20
3/11 anonim válasza:
3-as: Azért amiért te helyesíró versenyt sosem fogsz megnyerni.
4/11 A kérdező kommentje:
nem felcsipni akarom nem tudnék lánnyal lenni hosszú kapcsolatban... és nem az én hibám hogy még sose beszéltem úgy borsodi bi-vel aki akarna is valamit...Mindenki pest után lakik vagy pesti...
2018. júl. 13. 19:37
5/11 anonim válasza:
De ha csoportot csinálsz csak skype-on lehessen bele jelentkezni.
6/11 anonim válasza:
Ha ennyire kiakaszt, akkor talán előbb le kellene nyugodni. Ok értem, hogy szar dolog amikor egy méretes férfi fallosz néz veled farkasszemet, de ez még nem ok a kiborulásra...
Kezdj valamit az életeddel. Ha szerinted Borsod szar hely, akkor költözz el onnan egy olyan helyre, ahol nagyobb valószínűséggel lehet értelmes embert találni.
7/11 anonim válasza:
Amúgy elég kezdőcske lehetsz,ha nem szúrod ki 2 mondat után a nyúlgerinc pasikat...Nekem hiába játszák az agyukat hogy ilyen meg olyan normálisak, rögtön levágom,hogy nem nem egy nőies karakterrel beszélek.
10/11 anonim válasza:
Gondolom h mindenhez ido kell de turelem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!