Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Próbáljak meg közeledni felé,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljak meg közeledni felé, vagy csak az agyamat húzza?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kolleganőm aki nem olyan rég jött a munkahelyemre, de az első perctől kezdve olyan szexuális kisugárzása van és annyira vonz, hogy már saját magam is megkérdőjelezem a heteroszexualitásomat. Nagyon kívánom őt, de csak szexuálisan tudnám elképzelni azt,hogy nővel legyek. Nagyon sok ilyen megjegyzést tesz.. pl vett egy vibrátort és mondta nyugodtan nézzem meg, majd valamikor kipróbálhatjuk. Aztán amikor próbáltam tovább vinni ezt a beszélgetés ezen a vonalon elnevette magát es terelt. Nem tudom mi tévő legyek, de csak rá gondolok.

Én 22/L ő 20/L

2018. júl. 5. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak az agyad húzza. Látja, hogy összezavar téged és amíg nem fordul komolyabbra a dolog, addig fog játszani veled. Aztán hirtelen hátralép, mintha mi sem történt volna.

Vagy ő egyszerűen csak ilyen, de akkor is arra gondolok, hogy nem akar tőled semmit.

2018. júl. 5. 06:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak halkan merem hozzátenni, hogy nem vagy hetero :) Nincs azzal semmi baj. Kérdésre is válaszolva, szerintem az agyadat húzza, azért nőként ez elég.... profán flörtölés "idegenek" között, ami inkább csak a szexre megy ki, mint akármi másra.
2018. júl. 5. 09:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem csak húzza az agyad. Velem is ez volt. Olyan erős kisugárzása volt egy heteró nőnek az életemben,hogy senki mást nem akartam csak őt! Teljesen elcsavarta a fejem,az ujjai köré tekert. Tudta,hogy biszex vagyok,csinált is nagyon félreérthető dolgokat. Levetkőzött előttem,olyan dolgokat mesélt magáról,amitől hirtelen zavarba jöttem,de aztán akárhányszor bepróbálkoztam,mindig visszatáncolt. Élvezte,hogy ennyire az uralma alatt állok,s bármit megtehet velem,mert én istennőként vagy valami nagyon értékes kincsként tekintek rá. Ez tényleg így volt. Minden mozdulata,minden porcikája rabul ejtett. Senki nem bűvölt meg ennyire.

DE! Semmit nem akart. Vagyis lehet akart,csak szűkek voltak a korlátai. Nem hiszem el azt,hogy csupán viccből csinál egy nő ilyet. Nagyon nehéz kibújni a "varázsa" alól,mai napig ha meglátom mágnesként vonz,de már nem beszélek vele,mint régen.

Legjobb az elején kiszállni ebből,mert úgy beszippant,hogy megnézheted magad. Nekem jópár évembe belekerült ez,de még igazán nem "szabadultam meg".:)

Kérdező,szerintem ő is csak húzza az agyad,mert tetszik neki,az meg csak tetézi,hogy heterónak is vallod magad. Nagy dicsőség lehet neki,hogy egy heteró nőt bűvölt meg ennyire. Ha valamit akar,akkor megteszi,nem hátrál ki az egészből. Tapasztalatból mondom:)

2018. júl. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!