Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint külső szemlélő, mit veszel ki belőle?
Figyelt kérdés
Egy magát nem nőkhöz vonzódó, lassan 40 éves nővel olyan közvetlen a viszonyunk, hogy a barátai és a kollégáink is azt gondolják, hogy szeretők vagyunk. Pedig közel sem viselkedünk egymással úgy, ahogy kettesben. Kettesben egymáson fetrengve csókolgatjuk egymás arcát, szájzugát. Felizgat, ismeri a gyengepontjaim, nyakam-fülem csókolgatja, harapdálja.. falhoz nyom, már a száját harapdálom, mire néha úgy reagál mosolyog, máskor megtörli a száját-"fúj, perverz".. a combom úgy masszirozza, hogy közben a kézfeje/hüvelykujja a lábam közéhez simul. Én 14 évvel fiatalabb vagyok és nem titkolom, hogy leszbikus, ő viszont tagad... közösségben másokat is "megszeretget". Talán azért, hogy leplezze milyen kapcsolatban vagyunk? Azt mondta rám lassú viz vagyok mi partot mos.. de ennyire? 2év alatt most jutottunk odáig h megharapdáljam az ajkait. Játszik velem? Fejlődhetünk tovább?2018. jún. 30. 12:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik.
Kérdezz rá nyíltan,hogy akar-e tőled valamit, és kérd meg, hogy ha nem akar semmit akkor legyen szíves másra mászni és mást nyalni-falni, mert te sem próbaba,sem kísérleti nyúl,sem sebtapasz ,se ját÷kazer nem vagy.
2/6 anonim válasza:
tuti lesz sex, légy kitartó sztem :D
24l
3/6 anonim válasza:
Szerintem is csak szórakozik. Azt gondoltam, hogy akar valami komolyabbat, amíg azt nem írtad másokkal is csinál ilyet. Az ilyen nő szerintem csak kóstolgat, lehet addig húzza a horgot amíg az egyikőtök ráharap, vagy lehet nem is tudja hogy mit akar. Akar e legalább szexelni, vagy nem. Én nem birnám ezt a hullámzás, hogy egyszer fúj, egyszer nem, de ha neked tetszik ez a nő, szerintem kezdeményezz egy estén, aztán eldől lesz e bátorsága továbbmenni.
4/6 anonim válasza:
Rákárdeznék kerek-perec. Egy hetero nő nem csinál ilyet.
29/L/L
5/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálni való,én feladtam egy ilyen küzdelmet.2 év után teljesen kiiktattam az életemből.Az van ,ha belementél és érzel s valamit,így is úgy is fájni fog.Sajnálom.Nagyon sok nap sajog a szívem,viszont óriási feszültség ment le rólam.Hogy minden nap lássam ,hogy mással szórakozik,hogy vágyok rá de nem lesz szerelem az ágyban.
6/6 anonim válasza:
Ez tök izgi! Akár egy romantikus történet bevezetője is lehetne. Írj róla még többet (úgy látom, van miről)... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!