Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverok vagyunk, ràkérdezzek hogy leszbikus e?
A legrosszabb, amit tehetsz, ha nyíltanegkérdezed. Simán tagadná, ha eleve bizalmatlan és nehezen nyílik meg.
Inkább hozz fel olyan témákat, aminek az a lényege, hogy te mindenkit elfogadsz feltétel nélkül és hogy számodra az őszinteség a legfontosabb. Biztosítsd róla, hogy mindig számíthat rád. Persze csak ha tényleg így van.
#3 Nem értelek, magyarul?
Attól hogy hetero és férfi vagyok, nem érdekel minden nő. :D Van barátnőm, sőt, jegyesem. :) Ő ilyen nővér féle, legtöbb esetben, de ebben a témában inkább a húgom. Mindent megteszek, tudja, hogy toleráns vagyok, beszélek a homoszexualitàsról, mennyire nehéz nekik, stb. Ő nem. Tagad. Mindenki előtt. Barátai sem tudjàk róla, mert mindig férjhez akarják adni, homofóbok. Családja plàne nem. Én is csak véletlen jöttem rá. És segiteni szeretnék neki, de tudom, hogy egyelőre önmagában sem tud szembe nézni vele. Ezért kerdezem, hogy segít vagy árt, ha megkerdezem, persze finoman, es elotte tudatom vele, hogy barmit valaszol, az rendben van.
Ha egyszer egy lelkizősebb beszélgetésben lesz részetek, és mindketten teljesen nyugodtak lesztek (ilyenkor könneybben megnyílik az ember), akkor megkérdezheted tőle. Viszont előtte vezesd fel, hogy szeretnél kérdezni tőle valamit. Kérd, hogy legyen őszinte, de ha nem akar róla beszélni, azt is megérted és elfogadod. Mondd el, hogy te így és úgy látod a dolgokat, neked mi jött le ebből és mi fordult meg a fejedben ezzel kapcsolatban.
Remélhetőleg ha tényleg a nőket szereti, akkor vagy a reakciójából, vagy a szavai alapján kiderül.
Egy ember ( mindegy hogy ferfi vagy no), segiteni kivan egy masik embertarsanak( aki leszbikus), es tolunk kert segitseget ebben.
Hm?
Vagy ha valaki fuldoklik, ti megnezitek,hogy ffi vagy no-e az illeto, hogy segitsek? Ugorjak, ne-ugorjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!