Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan alakíthatnék ki szerelm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakíthatnék ki szerelmi viszonyt egy idősebb nővel?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és őszintén megmondom mindig is az idősebb nők tetszettek. Főleg az ilyen harmincas-negyvenes korosztály.

Tudom hogy nincs két egyforma ember de van valami mód rá hogy közel kerüljek egy ilyen korú nőhöz?

Nem tudnám elmagyarázni miért tetszenek jobban mint az én korosztályom, egyszerűen csak vonzóbbnak látom őket. Érettebbek, intelligensebbek, komolyabbak, nőiesebbek :)

Épp ezért ha a másik oldalra képzelem magam, nem tudnék komolyan venni egy huszonéves lányt....

Mit tegyen ez a bizonyos huszonéves lány hogy vonzó legyen egy idősebb nő szemében?

2018. jún. 27. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sehogy. Ahogy te nem veszed komolyan a korosztályod,úgy az idősebbek sem fognak téged.
2018. jún. 27. 21:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Féltem hogy ezt a választ kapom pedig tök igazad van! :(
2018. jún. 27. 21:30
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehetetlen. Harminc vagyok, volt már 22éves párom. Nem a korkülönbség miatt lett vége. Tetszett az életvidámsága és a kis kedves éne. Próbálkozz csak, nem elképzelhetetlen, csak fogja meg a személyiséged, akkor úgysem számít a kor.
2018. jún. 27. 21:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok túl tolakodó, elárulod miért lett vége?
2018. jún. 27. 21:35
 5/16 anonim ***** válasza:
Jobban megismertem és nem tetszett a személyisége.
2018. jún. 27. 22:07
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne tegyél semmi különöset: add önmagad és próbáld kihasználni a fiatalságodat. Egy 40 körüli nő lehet, hogy épp azért távolságtartó, mert azt gondolja, ő úgysem fog kelleni egy 20 évesnek, mivel nem tud versenyezni ezzel a korosztállyal. Ezért kell bizonyítanod kellő kitartással és ragaszkodással, hogy tényleg komolyan gondolod és odaadóan tudnád szeretni őt. :)
2018. jún. 27. 23:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig még nem vált be ez a taktikám, inkább csak elijesztettem azt aki igazán érdekelt :D
2018. jún. 27. 23:13
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem a taktika a rossz, csak nem volt eddig szerencséd.
2018. jún. 27. 23:47
 9/16 anonim ***** válasza:
A 6-os nagyon el van tájolódva. Egy 40 körüli nő nem is akar versenyezni egy 20 évessel, már kinőttek a versenyezgetésből, plusz a nők nem pasik,lehet hogy neked csak a 20 évesekre áll fel, de egy 40 másképp látja. Egy 40 körüli nő azért nem áll szóba 20 évesekkel,mert a gyerekei lehetnének,és épeszű, csak közepes EQ-val rendelkező ember nem jön össze gyerekekkel. És ha fiatal igazán olyan érett lenne amilyennek tartja magát, ő is belátná,hogy semmi keresnivalója egy olyan személy mellett aki az anyja lehetne. Fel tudná ismerni,hogy (rengeteget mondok!)néhány év múlva a generációs különbségek előjönnek és tönkreteszik a kapcsolatot,rövid távon meg semmi oka rá egy 40-es nőnek hogy tanítónénit játszon egy tapasztalatlan,éretlen gyerekkel,aki még a versenyezgetésnél tart. Arról màr nem is beszélve,hogy a 20-on évesek semmit sem tudnak,amit az idősebb korosztály ne tudna,sőt az idősebb korosztálynak már valódi intellektusa,EQ-ja, kiforrott személyisége és kialakult,szilárd belső értékei vannak, ami sokkal vonzóbb egy ...minél is?Milye van egy 20 évesnek ami egy idősebbnek nincs? Egy növésben lévő melle? De még az sem vonzó,belső értékel és intellektus nélkúl is vonzóbb egy kifejlett,érett női test, mint egy alig serülő. Úgyhogy gondold újra az elméleted, bár mindegy mit gondolsz mivel leszbikusság kategóriában nincs szükségünk pedofil pasikra.
2018. jún. 28. 08:27
 10/16 A kérdező kommentje:

Ez azért fájt 9-es...

Huszonévesen mióta van növésben a mellem?

És nyilván tök buta lehetek ha bejönnek az idősebb nők, mert ugye egy érett huszonéves nem láthatja mi a szép és a jó....Csak akkor lehetek érett ha minden harmincas-negyvenes nőben az anyámat látom?

Én szerintem hízelgőnek tartanám negyvenévesen ha egy húszéves vonzódna hozzám csak mert érettebb vagyok. Az már más téma hogy valószínűleg én se állnék le egy olyan idős lánnyal aki a gyerekem lehetne....

2018. jún. 28. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!