Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb leszbikus nők, fiatalabb lányokkal is összejönnétek?
Nem. Max. 2-3 évvel fiatalabbak érdekelnek.
31/N
Ki van zárva,hogy szóba álljak 19 éves,taknyos gyerekekkel.
30/L/N
#2 milyen kis kultúrember vagy.
Kérdező, én is hasonlóan érzek, hamarabb megfognak, talán valami anyakomplexus szerűm van.
Ennek ellenére a barátnőmmel csak 3 év van köztünk.
Volt nem is olyan régen 21 éves barátnőm, érettebb volt mint sok korombeli. Ja es nem gondolta magarol hogy mindenható csak mert leszbikus.
34N
Mint társaság nincs bajom a fiatalabbakkal, mert szerintem bárki lehet érdekes, sőt szexuálisan is vonzónak találom őket. De kapcsolat szempontjából nem nagyon tudok komolyan venni egy 19 évest, szerintem túl nagy ez a korkülönbség.
27N
Koztem és a barátnőm kozott 5 év a korkülönbség, de tokeletes a kapcsolatunk.
A baráti társasága es szerinte is igen eretten gondolkodom, egyutt is lakunk, egyutt visszük a háztartás, stb. De ha kell ő is gyerekes, egyutt nézünk meset vagy hülyülünk, máskor pedig komoly eszmecserékbe bonyolodunk.
Én 22, ő 27. :)
Én igen.
De bulina nem megye vele☺
40 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!