Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem beszélünk minden nap (se személyesen, se neten), attól még érdekelhetem?
Figyelt kérdés
Személyesen ritkán tudunk most beszélni, de olyankor úgy veszem észre, hogy mindketten vonzódunk egymáshoz. Viszont ha nem írok neki neten, ő ritkán ír nekem. Emiatt kicsit bizonytalan vagyok.
A félreértések elkerülése miatt: nem, nem akarok állandóan és csak neten beszélni vele, de nekem hiányzik, hogy legalább pár szót váltunk ilyenkor is.
2018. jún. 25. 13:26
1/3 anonim válasza:
Igen, érdekelheted. Bármi lehet annak az oka,hogy ritkán ír, pl.ő is azt várja,hogy te írj, nem akar túl ragadósnak tűnnik,nem történnek vele "érdekes" dolgok,és ,fél hogy butaságokat ír,kevés az önbizalma és azt hiszi,hogy nem tudná fenntartani sokáig az érdeklődésed,sok dolga van és közben csak 20-30 percenként tudna válaszolni az üzeneteidre(én is voltam így,reggeli készüdéskor azért nem tudtam írni mert készülődtem, a tömegközlekedés zsúfolt volt nem lehetett írni, a munkahelyemen szintén nem tudtam írni, hazfelé jövet el kellett intézni a bevás!rlást,számlákat stb.otthon vacsora főzés,mosogatás,takarítás,zuhanyzás stb,stb,szóval soha nem volt időm írni egy "hogy vagy?" -ra 15 perc múlva írtam hogy "Jól"), de az is lehet hogy neki szimplán mást jelent a "ritkán" és "gyakran"fogalom mint neked. Van egy kolléganőm, aki 1 nap,jó ha szól 10 mondatot. A főnökünk egyszer szóba hozta neki, hogy kicsit jobban meg kelle nyílnia,mire ő elkerekedett szemmekkel : "Én?? Bezárkózva?? Mikor láttál engem bezárkózva??" Pedig totál magábafordultan viselkedik:D úgyhogy lehet a barátnőd lenne a legjobban meglepve , hogy honnan szedted hogy nem érdekled őt:D
2/3 anonim válasza:
Én például egyszerüen nem nagyon szeretek levelezni. Azzal aki most tetszenek nekem, szinte nem is nagyon írunk üzenetet, pedigree csak hetente 2x- 3x találkozunk.
3/3 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem nála és mondta, hogy szeret velem beszélgetni, már amennyit ő szokott beszélni... Úgyhogy remélhetőleg igazatok van. :)
2018. jún. 26. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!