Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedik személyesen egy leszbikus?
Már egy ideje foglalkoztat a kérdés. Például elmegy egy buliba, kinéz egy lányt és rányomul? Én félnék a csalódástól ezért sem próbálkoznék így. Mi alapján megy oda egy meleg lány egy másik lányhoz? Nem fél attól, hogy heteró lányba ütközik, és ha mégis nem negatív a "fogadtatás"?
Nem szeretem a netes társkeresőket, nagyon lekorlátoznak viszont személyesen mégis bátortalan vagyok ilyen téren.
Nekem nagyon jó a radarom, persze velem is megesett, hogy hetero lányok poénból "kipróbáltak", az ilyesmit utálom.
Viszont abban hiszek, hogy a melegek megérzik egymást. Az internet is jó terep az ismerkedésre, de a mostani barátnőmbe, akibe iszonyatosan szerelmes vagyok együtt jártunk színjátszózni, minden előzetes tudás nélkül valami megmagyarázhatatlan kémia volt közöttünk és végül összejöttünk, pedig neki azelőtt sose volt barátnője...
Ha jön az igazi, azt megérzed majd...
Nekem a leszbibulik sose jöttek be. 19/L/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!