Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti is így jártok a tinderen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is így jártok a tinderen?

Figyelt kérdés
Sajna nekem nem sok nőt ad ki, elég rossz helyen élek ilyen szempontból. Kíváncsiságból vissza matcheltem ilyen plázacicás nőket velük egyből volt találatom, és írtak is. Ilyen puszi, szívecskéket. Ezek pasik vagy szexre vágyó nők?
2018. jún. 22. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Biztos van köztük pasas is.. Nem tudom mit remél az ilyen :D
2018. jún. 22. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Ne feledd ! A kamus pasik elsőszámú ismertetőjegye,hogy plázacicás, szexuálisan túlfűtött profilokat csinálnak, mivel az ilyen "nőkre" izgulnak! A másik intőjel a túlzott negédesség,pl.puszik és szivecskék,mivel azt hiszik ezzel a nőiesnek tűnnek... Kissebb az esélye,de lehet köztük valódi,kevés önbecsüléssel rendelkező plázapiccs is. De azokkal ki akar ismerkedni a szűzpasikon kívül?😀
2018. jún. 22. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#2-es mindent tökéletesen leírt!

Ennél jobban én sem fogalmazhattam meg volna a gondolatom az online társkeresésről.

2018. jún. 22. 16:44
 4/5 anonim válasza:
42%
Ne tinderezz, hanem írj:D
2018. jún. 22. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Budapesten élek, de megmondom őszintén, hogy elég sz_r a Tinder. Van fent sok nő, lány tényleg, de ha van is match és elkezdek beszélgetni valakivel vagy benyögi, hogy amúgy harmadikat keres a pasijával vagy van pasija, de unatkozik és játszópajtit keres.. vagy igazából nincs pasija, de a főnöke d_gja, túl sok a szabadideje, ezért keres magának lányt szórakozni. Volt olyan, hogy beszélgettem valakivel, már tovább is "léptünk", bejelölt Facebookon és ott láttam meg, hogy HÁZAS. De randiztam is már onnan, csak ritka a "normális" nő, akivel tényleg normálisan lehet beszélgetni, ismerkedni, nem egyből jönne is el értem, hogy menjek fel hozzá.. :-D Nem tudom te mit keresel, lazább kapcsolat vagy komolyabb, de aki komolyabbat szeretne szerintem a Tinder nem egészen a legalkalmasabb erre. :-/

24LL

2018. jún. 23. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!