Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket zavarna ha a barátnőtö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a barátnőtök szegény lenne?

Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem zavarna, mert egy cipőben járnánk, és nem érezném magam annyira szarul, hogy nem tudok neki megadni mindent, amit megérdemelne

Az anyagi háttér egyáltalán nem számít nekem xd

16/L

2018. jún. 17. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Ismerek olyan szerény körülmények között élő nőket akik szorgalmasan halálra dolgozzák magukat, és a szerèny lehetőségeik mellett ápoltak,igényesek,intelligensek, csak épp rossz helyre születtek,hátránnyal indultak az életben.

Ha viszont valaki lusta dolgozni,és az igénytelen, lepukkant külsejét/környezetét az anyagi helyzetével magyarázza, az nyílván taszító .

2018. jún. 17. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem
2018. jún. 17. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem... a szegénység nem tulajdonság, hanem egy állapot, amiről nem mindenki tehet, főleg nem Magyarországon. Ha valaki kifejezetten ez alapján választ magának társat, az valószínűleg nem valódi személyes kapcsolatot akar kialakítani, hanem az önös érdekeire fókuszál... Jobban zavarna az, ha ötpercenként megkérdezné, hogy mikor hagyom el amiért csóró... bár nagy valószínűséggel nem ismerkednék utcán csövelő hajléktalannal sem... tehát azért egy minimális egzisztencia legyen, hogy ne a kukákból táplálkozzon, mert az egy picit visszataszító...
2018. jún. 17. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem zavarna engem semmi, csak szeressen.
2018. jún. 17. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Ismertem már ilyen lányt! Nem zavart!
2018. jún. 17. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna,ha egy szegényebb lányba lennék szerelmes. Az anyagi háttér az egy nagyon változó és múlandó dolog. Nem az alapján ítélem meg az embert. Nem a pénzébe,lakásába szeretek bele,nem amiatt nézek fel rá,hanem a személyisége miatt.:) Szóval nálam ez nem meghatározó dolog.

S,hogy a másik szemszögből is közelítsem meg. Nem vagyok szegény,de gazdagnak se mondanám magam. Mindenem megvan amire szükségem van. Nem félek a munkától,még mikor suliztam,s vakáció volt,diákmunkát végeztem,saját kezüleg akartam magamnak zsebpénzt csinálni. Volt egy tőlem jóval idősebb nő,akibe szerelmes voltam. Jól kereső állása volt/van,az egészségügyben dolgozik,nyilván többet keresett orvosként,mivel állandó munkahelye is volt,mint én suli mellett,nyáron diákmelóval. Sok helyre járkáltunk,ugye jöttek a szülinapok,névnapok,karácsony,stb. Mindig megajándékoztuk egymást. (A nő amúgy heteró és a pasijával él). Tőle mindig nagyon drága ajándékokat kaptam,de neki az nem tűnt soknak a fizuja mellett,nekem meg kb annyi volt a fél havi/havi fizum (pl pár napos utazás külföldre,vagy nagyon márkáns ruha,parfüm,ékszer). Őszintén mindig próbáltam legalabb megütni alulról a lécet,hogy én is valami nagyon egyedi,s drágább ajándékot adjak neki. Ez mindig összejött,de nélkülöztem miatta sokszor,de boldog voltam,ha örömet tudtam szerezni neki,mert szerettem.:) Persze mindig mosolyt csaltam az arcára a kreatív ajándékokkal,meg fejmosást is kaptam,mert olyan drága dolgokat vettem. Volt,hogy elnézést kértem,mert szülinapjára nem 6 dolgot vettem,csak 4et. De akkor csak annyira futotta.

Ezt csak azért írtam le,mert én így élem meg,ha én vagyok a "szegényebb" egy kapcsolatban.:)

2018. jún. 17. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem zavarba, egyáltalán nem ez az ami alapján beleszeretek valakibe. Legyen szorgalmas, nem munkakerülő - ha ez megvan, nem számít hogy most éppen nem jött össze jól fizető munka.

Ha egyetemre jár (ahogy én is fogok jövőre) meg pláne, kevés olyan jómódú egyetemista van aki a saját erejéből jut sok pénzhez, akár ösztöndíjakból akár munkával. :D

Sokkal többet számít az, hogy legyen (fejlődő vagy fejlődésre kész) önbizalma és önszeretete; bizalma felém.

2018. jún. 18. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, en jol keresek, ezert nem lenne tetel a vacsora/wellness/nyaralas, egy kapcsolatban nyilvan nincs 50-50%-os elszamolas, a jomodu fel a nagyvonalubb, legalabbis en igy fogom fel.
2018. jún. 18. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, minthogy volt már egy kapcsolatom egy szegény lánnyal. Fiatalabb volt nálam, elég furcsa körülmények közt ismerkedtünk meg. árva lány volt, az úton állt este szakadó esőben. Felvettem a kocsimba, elmondta hogy egy munkahelyről lépett meg, és nincs hova mennie. Magamhoz vettem, mésnap már egy ágyban aludtunk. Estin leérettségizett, felsőfokú végzettséget is szerzett, nálam lakott. Mondjuk a házimunka teljesen az övé volt, de ezért bőven kárpótolva volt. Ruha, kozmetika fodrász... Fiús lány volt, figyelmes szerető volt! Aztán elváltak útjaink, a saját lábára állt, de néha azért mint pót anyukáját még megkeres...
2018. jún. 20. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!