Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, ha a barátnőtök nagyon nedvesedik?
Jó, nem ez a nadrágon átütő, de eléggé nedves tudok lenni pusztán attól, ha az ölembe ül és úúgy csókol, azzal indítja a dolgot.
Őt nem zavarja, csak gondoltam megérdezem úgy általánosságban is, ki hogy van vele.
Nem zavar, sőt.
#1 Nem undorító, csak nekünk az.
Minek kellett egyáltalán felhozni? Sehogy nem kapcsolódott most ide a fiúk nemi szerve. Nem pontoztalak le, de elég ellenszenves hogy leundorítózod más testét, főleg indokolatlanul, amikor nem is az volt a kérdés. A heteroknak nyilván nem undorító.
Nekem elég rosszul esne ugyanezt hallani meleg fiúktól, még ha nyilvánvalóan nem is vonzódunk egymáshoz.
Plusz ezzel lesüllyedsz azoknak a pasiknak a szintjére, akik meg akarják téríteni a leszbikusokat.
Ne itt már légyszives!
Aki törölteti a válaszokat és lepontozgat az fáradjon egy kérdéssel odébb. Véleményt kérdeztem, mindenkié érdekel. El se kezdjétek ezt a harcot, mert nem tudom mit csinàlok
Na ezaz, hogy véleményt kérdezett, nem azt hogy neked mi felel meg...-.-"
De ha ettől jobban érzed magad, nyugodtan árulkodj a moderátoroknak mint egy óvódás...
Véleményt kérdezett a kérdező, arról hogy zavar-e ha a barátnőd nagyon nedvesedik. Arra válaszoltál, azzal senkinek nem volt gondja, de a pasikat minek kell egyáltalán megemlíteni?
A kérdésre válaszolva, nem, miért zavarna ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!